17. Međunarodni frizerski festival - Hairstyle News 2020, Zagreb

17. Međunarodni frizerski festival - Hairstyle News 2020, Zagreb

Plaza Event Centar, Zagreb

Naziv Cijena Količina
A1 Stručni i poslovni seminari - 2 DANA (sub/ned) - Earlybird
510.00 kn
Sudionici dobivaju akreditacije i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti u pauzama seminara. U cijeni akreditacije su SVI SEMINARI koji se održavaju u Velikoj dvorani U SUBOTU I NEDJELJU i ulaznica za Hairstyle News Party. Cijena za inozemstvo iznosi 72 EUR.
A2 Stručni i poslovni seminari - 1 DAN (subota) - Earlybird
320.00 kn
Sudionici dobivaju akreditacije i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti u pauzama seminara. U cijeni akreditacije su SVI SEMINARI koji se održavaju u Velikoj dvorani U SUBOTU i ulaznica za Hairstyle News Party. Cijena za inozemstvo iznosi 46 EUR.
A3 Stručni i poslovni seminari - 1 DAN (nedjelja) - Earlybird
395.00 kn
Sudionici dobivaju akreditacije i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti u pauzama seminara. U cijeni akreditacije su SVI SEMINARI koji se održavaju u Velikoj dvorani U NEDJELJU i ulaznica za Hairstyle News Party. Cijena za inozemstvo iznosi 56 EUR.
Izrada Diplome o sudjelovanju na seminarima A1, A2 i A3
20.00 kn
Diploma se može naručiti isključivo uz kupljenu ulaznicu A1, A2 ili A3, a glasi na ime i prezime sudionika. Pažljivo odaberite količinu potrebnih diploma. Molimo vas da nakon održanih seminara, uz predočenje akreditacije, svoje diplome preuzmete na info pultu na 1. katu festivala. Diplome ne šaljemo poštom!
A1 za ŠKOLE - Stručni i poslovni seminari - 2 DANA (sub/ned)
370.00 kn
U cijeni ulaznice su: SVI SEMINARI koji se održavaju u Velikoj dvorani U SUBOTU i NEDJELJU i DIPLOMA o sudjelovanju. Sudionici dobivaju akreditacije na svoje ime i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti iz dvorane. Kod preuzimanja ulaznica za učenike i nastavnike potrebno je OBAVEZNO donijeti ovjerenu potvrdu iz škole iz koje dolaze. Molimo vas da nakon održanih seminara svoju diplomu preuzmete na info pultu na 1. katu festivala. Diplome ne šaljemo poštom!
A2 za ŠKOLE - Stručni i poslovni seminari - 1 DAN (subota)
220.00 kn
U cijeni ulaznice su SVI SEMINARI koji se održavaju u Velikoj dvorani U SUBOTU i DIPLOMA o sudjelovanju. Posjetitelji dobivaju akreditacije na svoje ime i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti iz dvorane. Kod preuzimanja ulaznica za učenike i nastavnike potrebno je OBAVEZNO donijeti ovjerenu potvrdu iz škole iz koje dolaze. Molimo vas da nakon održanih seminara svoju diplomu preuzmete na info pultu na 1. katu festivala. Diplome ne šaljemo poštom!
A3 za ŠKOLE - Stručni i poslovni seminari - 1 DAN (nedjelja)
295.00 kn
U cijeni ulaznice su SVI SEMINARI koji se održavaju u Velikoj dvorani U NEDJELJU i DIPLOMA o sudjelovanju. Posjetitelji dobivaju akreditacije na svoje ime i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti iz dvorane. Kod preuzimanja ulaznica za učenike i nastavnike potrebno je OBAVEZNO donijeti ovjerenu potvrdu iz škole iz koje dolaze. Molimo vas da nakon održanih seminara svoju diplomu preuzmete na info pultu na 1. katu festivala. Diplome ne šaljemo poštom!
B - Barbershop Arena - 1 DAN (nedjelja) – Earlybird
650.00 kn
Sudionici dobivaju akreditacije i narukvice kako bi mogli ulaziti i izlaziti u pauzama seminara. U cijeni akreditacije su svi seminari koji se održavaju U NEDJELJU u Maloj dvorani, diploma o sudjelovanju na seminarima, prisustvovanje Okruglom stolu i goodiebag s testerima sponzora. Molimo vas da nakon održanih seminara svoju diplomu preuzmete na info pultu na 1. katu festivala. Diplome ne šaljemo poštom! Cijena za inozemstvo iznosi 91 EUR.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

17. međunarodni frizerski festival
HAIRSTYLE NEWS 2020
28. i 29. 3. 2020.
Plaza Event centar, Zagreb
 
Hairstyle News spaja inspiraciju i motivaciju na jednom mjestu kroz najveći regionalni festival apsolutno posvećen frizerima i frizerskoj industriji!

U Plaza Event Centru u Zagrebu Festival okuplja najutjecajnije akademije, distributere i vodeće stručnjake domaćeg i regionalnog tržišta te posjetiteljima tako nudi mogućnost da u samo 2 dana dođu do svih informacija koje su im potrebne za usavršavanje vještina i napredovanja u svom radu. 


 
Više od 30 izlagača i neki od najvećih distributera u Hrvatskoj i regiji predstavit će svoju ponudu noviteta i inovacija u više od 150 profesionalnih frizerskih brendova. Bogati sajamski program i druženje s izlagačima nadopunit će i raznolike edukacije. Vjerujemo kako će svatko pronaći nešto za sebe bez obzira radi li se o frizerskim početnicima ili već iskusnim frizerskim majstorima. Očekuje vas više od 15 sati stručne edukacije!
 
Na Velikoj pozornici s vama će znanje i inspiraciju dijeliti renomirani domaći i inozemni edukatori, a očekuje vas i novi festivalski segment na Maloj pozornici pod nazivom Barbershop Arena, namijenjen edukaciji i druženju muških frizera i barbera. Naši edukatori, pravi ambasadori snage i ljepote frizerskog zanimanja, nastupaju s misijom učenja i dijeljenja znanja i alata s kojima ćete moći unaprijediti svoje vještine.
 
Vatromet inspiracije, motivacije i puno ljubavi prema frizerstvu svoj vrhunac doživjet će na novom izdanju Hairstyle News Partija. Svi posjetitelji subotnjih edukacija dobivaju i ulaznicu s kojom svoj vikend na Hairstyle Newsu mogu dodatno upotpuniti plesom i druženjem na zabavi sa zasigurno najljepšim frizurama u gradu, a osim toga bit će tu i odabrana ponuda hrane Showcooking by Spoon koja će vam dati snagu za vaše plesne korake.
 
Dođite sami ili s vašim kolegama, spojite ugodno s korisnim i iskoristite ovaj vikend za sebe, za edukaciju i druženje s vašim kolegama te zajedno s nama dijelite ljubav prema kosi!

Na vrijeme kupite ulaznice i osigurajte svoje mjesto na Hairstyle News Festivalu!
Za sve novosti i informacije o festivalu i programu događanja posjetite hairstyle-news.hr/festival