17. Međunarodni frizerski festival - Hairstyle News 2020

[OTKAZANO] 17. Međunarodni frizerski festival - Hairstyle News 2020

location-iconPlaza Event Centar, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za 17. Međunarodni frizerski festival - Hairstyle News 2020, 28.03.2020. - 29.03.2020. u Plaza Event Centar, Zagreb

17. međunarodni frizerski festival
HAIRSTYLE NEWS 2020
28. i 29. 3. 2020.
Plaza Event centar, Zagreb
 
Hairstyle News spaja inspiraciju i motivaciju na jednom mjestu kroz najveći regionalni festival apsolutno posvećen frizerima i frizerskoj industriji!

U Plaza Event Centru u Zagrebu Festival okuplja najutjecajnije akademije, distributere i vodeće stručnjake domaćeg i regionalnog tržišta te posjetiteljima tako nudi mogućnost da u samo 2 dana dođu do svih informacija koje su im potrebne za usavršavanje vještina i napredovanja u svom radu. 


 
Više od 30 izlagača i neki od najvećih distributera u Hrvatskoj i regiji predstavit će svoju ponudu noviteta i inovacija u više od 150 profesionalnih frizerskih brendova. Bogati sajamski program i druženje s izlagačima nadopunit će i raznolike edukacije. Vjerujemo kako će svatko pronaći nešto za sebe bez obzira radi li se o frizerskim početnicima ili već iskusnim frizerskim majstorima. Očekuje vas više od 15 sati stručne edukacije!
 
Na Velikoj pozornici s vama će znanje i inspiraciju dijeliti renomirani domaći i inozemni edukatori, a očekuje vas i novi festivalski segment na Maloj pozornici pod nazivom Barbershop Arena, namijenjen edukaciji i druženju muških frizera i barbera. Naši edukatori, pravi ambasadori snage i ljepote frizerskog zanimanja, nastupaju s misijom učenja i dijeljenja znanja i alata s kojima ćete moći unaprijediti svoje vještine.
 
Vatromet inspiracije, motivacije i puno ljubavi prema frizerstvu svoj vrhunac doživjet će na novom izdanju Hairstyle News Partija. Svi posjetitelji subotnjih edukacija dobivaju i ulaznicu s kojom svoj vikend na Hairstyle Newsu mogu dodatno upotpuniti plesom i druženjem na zabavi sa zasigurno najljepšim frizurama u gradu, a osim toga bit će tu i odabrana ponuda hrane Showcooking by Spoon koja će vam dati snagu za vaše plesne korake.
 
Dođite sami ili s vašim kolegama, spojite ugodno s korisnim i iskoristite ovaj vikend za sebe, za edukaciju i druženje s vašim kolegama te zajedno s nama dijelite ljubav prema kosi!

Na vrijeme kupite ulaznice i osigurajte svoje mjesto na Hairstyle News Festivalu!
Za sve novosti i informacije o festivalu i programu događanja posjetite hairstyle-news.hr/festival

Podijeli događaj: