15. Tabor Film Festival

15. Tabor Film Festival

location-icondvor Veliki Tabor, Desinić

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 15. Tabor Film Festival, 06.07.2017. - 10.07.2017. u dvor Veliki Tabor, Desinić

Ljubav, toplina, pozitiva, provod. Veličanstveni dvorac, obilje dobrih filmova i koncerata, tulumi do rano u zoru, kampiranje na zagorskim bregima uz gemišteke. Tako se najkraće mogu opisati četiri dana Tabor Film Festivala. S ponosom, ali i ushitom najavljujemo jubilarno 15. izdanje TFF-a koje će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. Uz raznolik filmski program s preko 200 kratkometražnih filmova i puno radionica, predavanja i promocija knjiga,  ove godine očekuje vas još bogatija glazbena ponuda na čak 5 stageva i  s preko 30 izvođača. Za sada najavljena imena su  Urban & 4, Let 3, My Baby (NL), Matija Svira Arsena, Kries i brojni drugi.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.