14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

location-iconKaptol Boutique Cinema, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za 14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW, 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW vodeće je mjesto razmjene informacija u digitalizaciji zdravstva na području središnje Europe.

14. izdanje konferencije FUTURE IS NOW održat će se 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Prvi ovogodišnji event koji se održava pretežito uživo (oko 100 sudionika) sa mogućnošću praćenja online za sudionike koji ne mogu doći fizički.

Konferencija okuplja industriju i sve relevantne dionike usmjerene prema digitalizaciji i razvoju važnih tehnoloških trendova koji pozitivno utječu na zdravstvenu skrb i napredak kvalitete ljudskog života.

Na konferenciji sudjeluju zdravstveni djelatnici, zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom, a do sada se uspješno održala 13 puta u Zagrebu, Beogradu, Bratislavi, Budmpešti i Pragu.

Program konferencije dostupan je na - https://www.hit-konferencija.hr/

Za sve informacije i detalje vezano za održavanje 14. Konferencije digitalne medicine FUTURE IS NOW pozivamo vas da pratite Facebook stranicu eventa - https://www.facebook.com/events/657767379008517/

Podijeli događaj: