12. IT pub kviz - RANIJE VRIJEME ODRŽAVANJA

12. IT pub kviz - RANIJE VRIJEME ODRŽAVANJA

location-iconZagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za 12. IT pub kviz - RANIJE VRIJEME ODRŽAVANJA, 14.06.2023. u Zagrebački inovacijski centar – ZICER, Zagreb

VAŽNA NAPOMENA: Kako se originalni datum održavanja kviza poklapa s terminom utakmice polufinala Kupa nacija (Hrvatska - Nizozemska) termin kviza pomaknut je dva sata ranije i održat će se 14.6. SRIJEDA s početkom u 18 sati. (Odustali smo od pomicanja termina na dan kasnije, s obzirom da je dio sudionika zainteresiran za Debug party koji se održava tada). Ako ste se već prijavili na kviz koristeći link na Entrio stranicu s ranijim vremenom održavanja, vaša prijava je prihvaćena i ne morate se ponovno prijavljivati ovdje. Ako vam slučajno novi termin ne odgovara, molimo vas da nam javite.)

Na 12. IT pub kvizu očekuje se sudjelovanje do 25 četveročlanih ekipa, prvenstveno zaposlenika IT tvrtki, studenata FER-a i srodnih fakulteta i svih ostalih zainteresiranih za IT i pub kvizove.

Pitanja u kvizu pokrivaju različita IT područja među kojima su najčešće zastupljeni hrvatska i inozemna IT scena, programiranje, softver, društvene mreže, gaming, mobitele, IT trendovi poput blockchaina i umjetne inteligencije i druga.

Organizator IT portal rep.hr, partner kviza ZICER, najponosniji sponzor A1 Hrvatska, ponosniji sponzor Aircash, Gartner, Marker i Notch, a ponosni sponzori LeverUP, Nabava.net, Poslovna inteligencija, Prehnit, Reload IT i TIS Grupa.

Prijave su moguće preko sustava Entrio, a više informacija putem kontakt emaila. Članovi ekipa se mogu prijaviti pojedinačno ili ih prijavljuje jedan član tima.

Podijeli događaj: