Entrio

12. Event klub Pogled u nebo

12. Event klub Pogled u nebo

ZAGREB EYE vidikovac, Zagreb

O događaju

Pogled s vidikovca, pogled u nebo
Tema o kojoj ćemo razgovarati s našom gošćom na sljedećem Event klubu su izazovi u organizaciji slalomskih utrka Audi FIS Ski World Cup “Snow Queen Trophy“ – Zagreb/Sljeme, velikog sportskog događaja sa 13-godišnjom tradicijom, popularno poznatog pod nazivom Snježna kraljica. Koja to sila upravlja s preko 2.000 ljudi, koliko je svake godine uključeno u realizaciju ovog popularnog natjecanja? Odgovor je naravno - dobra organizacija, ali kakva je organizacijska struktura potrebna da bi se pokrili svi segmenti kompleksnog događanja za koji se svake godine na Sljeme doprema i odvozi preko 95 tona različitog materijala, za koji se redovito akreditira preko 500 predstavnika medija čiji se rad organizira u čak tri press centra, s kojeg televizijska slika odlazi uživo u dvadesetak te kroz reportaže i izvještaje u daljnjih pedeset zemalja svijeta, a koje je izloženo svim milostima i nemilostima nepredvidljivog zimskog vremena…? Ove kao i brojne druge izazove organizacije predstavit će nam gospođa Kristina Laco iz Organizacijskog odbora Audi FIS Ski World Cup “Snow Queen Trophy“ – Zagreb/Sljeme, koja na organizaciji natjecanja radi od samog početka.

Domaćin 12. Event kluba nam je Zagreb 360° - vidikovac i prostor za evente i vjerujem da ćete se osjećati ugodno kao i ja dogovarajući s domaćinima detalje za Event klub.

I dalje radimo na unapređenju sadržaja Event kluba pa smo u program ove godine odlučili uvesti blok poslovne elegancije kako bismo vam olakšali odijevanje za događanja, ali i u svakodnevnom životu.

U programu ostaje i blok o tehnološkim trendovima u event industriji gdje ćemo vam pruženim informacijama pokušati olakšati poslove registracije, prezentacije, networkinga i organizacije.