Entrio

### (Sisak), Rašpa (Rijeka), ESC Life (Zagreb) @Impulse festival

### (Sisak), Rašpa (Rijeka), ESC Life (Zagreb) @Impulse festival

OKC Palach, Rijeka

O događaju

NOISE/POST PUNK NIGHT

### (Sisak)
RAŠPA (Rijeka)
ESC LIFE (Zagreb)
petak, 31.3.
OKC Palach
od 21h

### (Sisak)
https://d-d-d.bandcamp.com/album/svjetlo
https://web.facebook.com/dRdRdR-189002591246840/

###, poznati po svojoj opsesivnoj ljubavi prema filmu i napuštenim prostorima, ovaj sisački instrumentalni noise outfit je u ljeto 2015. godine studio legendarnog producenta Zarkoffa prebacio u okupirano kino “Zvezda” u samom središtu Beograda. Okupivši stare i nove prijatelje iz legendarnih bendova VVhile, Mnjenje i Ti, u četiri dana snimili su furiozan, glasan i jezgrovit materijal s mnoštvom instrumentalnih layera. Materijal su proslijedili svom dugogodišnjem suradniku Naranči (Esc Life, Hemendex) koji je u svojoj majstorskoj maniri reinterpretirao beogradski materijal A strane i napisao njihove elektroničke pandane za B stranu vinyla. Digitalno izdanje izlazi krajem 2015. godine, žanje niz dobrih kritika i zajseda na mnogu top listu izdanja te godine.

Sada, 2017. godine, u vlastitom izdanju napokon izlazi Svjetlo u formi 10” vinyla limitiranih na 220 primjeraka dodatnih uz ekstralimitiranih 30 komada, sve skupa oblikovano, tiskano i upakirano rukama i prešama This Town Needs Posters.

Na riječkoj promociji Svjetla ### sviraju uz goste sa scene, a za VJ-anje je zadužen Hrvoje (TTNP)

RAŠPA (Rijeka)
https://www.facebook.com/raspametal

rašpa je bend nastao zamrzavanjem aktivnosti [mandelbrot set] te Very Expensive Porno Movie.
Suočeni s groznom budučnošću praćenja turskih sapunica, gledanja RTL Kockice i klađenja na tekme prve HNL, Raul, Bodo i Željko lupili su šakom o stol i krenuli od nule. Dobro ne baš od nule, ali od doma prema prostoriji za probe, sigurno da. Odmah se znalo da će bit bučno i glasno a kasnije se sve iskristaliziralo kad je Grga pogledao njihov nastup na Ri Rock-u! Zagledao se čovjek dobro i vidio sebe gore na stageu. Kad su se bolje zagledali, i oni su vidjeli njega gore skupa s njima. Tako je rašpa dobila svoj definitivni oblik tj. double duo.
Nije glazba za ples, ali nakon  slušanja plesat ćete sentiše i na Dead Kennedys. Duplo.

ESC LIFE (Zagreb)
http://esclife.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/esclifetheband

ESC Life postoji od jeseni 2013. i čine ga iskusni glazbenici koji više od desetljeća sviraju na alternativnoj sceni. Ponikli iz bendova potpuno različitih glazbenih usmjerenja, željeli su bend koji bi povezao njihovu ljubav prema jednostavnim i zaraznim pop melodijama te distorziranim gitarama. Kritika i publika zvuk benda često povezuje s očitim utjecajem indie rock scene osamdesetih i devedesetih godina - od Pixies, Sebadoh, Superchunk, Husker Du, Dinosaur Jr. pa do aktualnih The Hold Steady i Yuck.

U jesen 2014. bend je odradio turneju po jugoistočnoj Europi kao prateći bend i predgrupa legendarnom glazbeniku Grantu Hartu (Husker du, Nova Mob), s kojim su odsvirali koncerte u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj. Osim velikog utjecaja Granta, imali su čast i dijeliti pozornicu s velikim  imenima, kao što su Sebadoh, Chumped i Beach Slang.
Prvi album (Access All Areas) je izašao u svibnju 2015., a objavljen je na na crnom i crvenom vinilu te na CD-u u izdanju nezavisne etikete PDV Records.Nakon festivalskih nastupa (Exit, Ferragosto Jam) i uspješne turneje po Njemačkoj, Češkoj, Austriji i Sloveniji krajem 2015., Access All Areas je doživio i svoje kazetno izdanje na njemačkoj etiketi Last Exit Music.

ESC Life trenutačno priprema 7“ vinil koji izlazi u proljeće 2017. i paralelno radi na drugom albumu, čije se pjesme već mogu čuti na nastupima.