Mark Mrakovčić u CirkoBalkana šatoru

Mark Mrakovčić u CirkoBalkana šatoru

Klub Močvara, Zagreb

Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)

O događaju

MARK MRAKOVČIĆ (Zagreb)

Srijeda 5.5., vrata 19 h, koncert 20 h
Upad: 50 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets

Koncert će se održati na livadi iza Močvare u CirkoБalkana šatoru. Pozornica se nalazi ispod šatorskog krova, dok će publika biti na otvorenom i na stolicama uz dovoljan razmak.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

▬▬▬
Nakon pokretanja koncertne sezone na otvorenom kada su 16. travnja za 22. rođendan Močvare nastupili Šumski, ponovno vas s uzbuđenjem zovemo u naše dvorište!

U srijedu, 5. svibnja, šator CirkoBalkane opet otvara svoja vrata i diže svoje zidove, predstavljajući Marka Mrakovčića, ime koje se već dugi niz godina provlači domaćom alternativnom glazbenom scenom te koje su mnogi od vas vjerojatno već čuli, pa makar samo negdje usput.

Naravno, najvjerniji pratioci scene znaju da je Mark Mrakovčić zagrebački glazbenik i producent koji je do sada surađivao s velikim brojem glazbenika (Lovely Quinces, Mašinko, Them Moose Rush, Irena Žilić, Punčke, Alejuandro Buendija…), a prije malo manje od godinu dana objavio je svoj debitantski album pod imenom "Breeding Black Sheep". Izdan za etiketu Dostava Zvuka, album je izazvao opće oduševljenje i pobrao izvrsne recenzije, a kako i ne bi kad ga je Mrakovčić marljivo klesao dugi niz godina, od glazbe i teksta, do snimanja, produkcije, miksa i mastera. Osim dobrih reakcija slušatelja, "Breeding Black Sheep" nominiran je za Porina kao najbolji album alternativne glazbe te je bio u konkurenciji za čak tri kategorije Rock&Off nagrade. Budući da je nastajao u širokom rasponu godina, album predstavlja svojevrsni presjek dijela Mrakovčićeva života, sadržavajući osam pomno odabranih pjesama, dok se ostale, uz nekoliko novih, čuvaju za sljedeći.

U kombinaciji s novim pjesmama, Mark Mrakovčić u Močvaru dolazi predstaviti "Breeding Black Sheep" za čiju promociju je okupio bend koji čine Tony Mrakovčić na bubnjevima, Ivica Antunović (Naranča) na basu i Anja Tkalec na gitari, etablirani glazbenici, pronađeni i uvježbani za vrijeme lockdowna, koji su svaki na svoj način album nadogradili pravim bendovskim zvukom.

Nije potrebno naglasiti da se ova svirka ne propušta, stoga na vrijeme nabavite svoje ulaznice i pridružite nam se na dvorištu vašeg omiljenog kluba!

Obećajemo, bit' će Mrak!

▬▬▬
markmrakovicic.bandcamp.com
facebook.com/dostavazvuka