profile-page-header
brand

SEA DANCE IN EXILE

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

Sea Dance in Exile u Hrvatskoj: Program predvode Alok, Willy William i Fedde le Grand!

Kako je ranije najavljeno, deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizirano u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile, bit će održana od 17. do 19. kolovoza, u klubu Diamond smještenom u Malinskoj na otoku Krku.

Furiozan program predvodi jedan od najboljih DJ-eva i producenata današnjice – Alok, koji je ušao u povijest kao jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milijun ljudi. Ova brazilska megazvijezda, na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran je kao četvrti najbolji DJ na svijetu, uz velikane Davida Guettu, Martina Garrixa i Armina Van Buurena, a više od 50 milijuna pratitelja čine ga drugim najpopularnijim DJ-em na svijetu. Alok će na Sea Dance in Exile donijeti planetarno poznate hitove poput „Hear Me Now”, „Piece Of Your Heart”, i „Deep Down”, za najvreliji vrhunac ljeta u jednom od najsunčanijih dijelova Europe.

Na Krku će, uz Aloka, nastupiti i francuska globalna senzacija Willy William, čiji hitovi broje preko pet milijardi pregleda i streamova! Njegova svojevrsna ljetnja himna „Mi Gente” s J. Balvinom, inače je omiljeni hit Beyonce i Baraka Obame.

Njima se pridružuje i DJ superstar Fedde le Grand, jedna od najznačajnijih figura svjetske house scene, ali i mnogi drugi artisti koji će uskoro biti najavljeni.

U ponudi su early bird regularne i VIP ulaznice za svaki od nastupa – Willy William u četvrtak 17. kolovoza, zatim Fedde Le Grand u petak 18. kolovoza, te Alok u subotu 19. kolovoza.

link-icon

Prošli događaji