profile-page-header
brand

KRIP KVIZ

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

KRiP kviz (kvizaška razbibriga i piće) projekt je na pubkvizaškoj sceni koji je pokrenula profesionalna i predana ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske. Najbolja reklama i uvjerljivo najbolji kompliment našem radu upravo je broj ekipa koje tjedno igraju naše kvizove, a to je dvjestotinjak. Također držimo i državni rekord po broju sudionika na jednom kvizu - 380 ekipa (28. travnja 2021. godine).

Uzbudljiv i napet, pristupačan ali dovoljno izazovan, u opuštenoj atmosferi ali s pravom dozom zdrave kompetitivnosti, KRiP je koncipiran kao najbolja moguća kvizaška zabava ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste. Ono po čemu se ističemo su jedinstvena, originalna i bogata struktura kviza sa stotinu pitanja i velikim brojem različitih kategorija, tematska raznolikost, visoka razina organizacije, fenomenalan nagradni fond i prije svega ogromna strast i predanost organizaciji i kreaciji kvalitetnog kvizaškog programa. Kao igračice i igrači, u pub kvizovima vidimo idealan oblik provođenja vremena s dodatkom zabave u obliku kviza uz cugu i dobro društvo.

Uz kviz općeg znanja i kulture koji se održava svake nedjelje, igraju se i specijalna izdanja KRiP-a diljem grada: filmski, serijski, popkulturni, kvizovi po desetljećima (devedesete, nulte, itd.), glazbeni, sportski i mnoga druga izdanja. Više o svemu provjerite na našim društvenim mrežama!

Prošli događaji

Trenutno nema prošlih događaja