profile-page-header
brand

KEREKESH TEATAR

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

Inspirirani bogatim opusom autorskog stvaralaštva glumca, redatelja i autora tekstova Ljubomira Kerekeša, mladi su umjetnici osnovali umjetničku organizaciju “KEREKESH TEATAR''. Talentirani glumci nove generacije, Zoran Pribičević i Dina Rain, hrabrim su koracima zakoračili u svijet umjetničke neovisnosti i samostalnosti. U siječnju 2019. godine, Jan Kerekeš postao je umjetnički voditelj Kerekesh Teatra. Ljubomir i Jan Kerekeš autori su većine tekstova Kerekesh Teatra, dok režiju velikog broja predstava potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Kerekesh Teatar je organizator mnogih umjetničkih festivala i manifestacija u Hrvatskoj: Tjedan smijeha u Varaždinu koji je 2016. godine postao najposjećeniji hrvatski kazališni festival u Hrvatskoj. Osim u Varaždinu, svae godine organiziramo i Ljeto na Šoderici, Ljeto u Donjoj Stubici, Ljeto na Bajerima, Ljeto na Aquacityu, Smešne toplice, Kazališni program na Špancirfestu te Dane smijeha u Zagrebu, Čakovcu, Samoboru, Prelogu, Karlovcu, Virovitici, Dugom Selu, Križevcima, Rijeci i Kotoribi. Uz navedene manifestacije, s nekom od naših predstava gostujemo na više od 10 gradova na Jadranu.

Mudrosti kojima se vodimo:

“Biti glumac znači, prije svega, znati i moći pobijediti samoga sebe i tu radost pobjede podijeliti sa publikom. Svakim danom, svakom predstavom, jednim životom… Skupljati u vreću, koja glavom se zove, sve te duše i živote i sa istima nesebično podijeliti otkucaj vlastitog srca. Tko može neka izvoli, a da ga zbog aritmije srce ne zaboli.” – Ljubomir Kerekeš

“Dan bez smijeha je izgubljen dan!” – Charlie Chaplin

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje Kerekesh Teatra, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.