profile-page-header
brand

AQUARIUS RECORDS

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

Osnovana u Zagrebu 1995., diskografska kuća Aquarius Records nastala je kao rezultat napornog rada grupe glazbenih entuzijasta. Brojnim su koncertima i festivalima potaknuli novu glazbenu scenu u Hrvatskoj te se ubrzo etablirali kao vodeća glazbena kuća u Hrvatskoj.

Uspjeh Aquarius Recordsa temelji na pažljivom odabiru kvalitetnih i originalnih izvođača, što potvrđuje dvijestotinjak osvojenih Porina u raznim kategorijama. Nina Badrić, Massimo, Mayales, Pocket Palma, Nika Turković, Detour, Eni Jurišić, Dino Jelusić, Vjeko, Tamara Obrovac, Marko Tolja, Cubismo, Šajeta, Songkillers i mnogim drugi respektabilni glazbenici svoje su albume izdavali upravo u Aquariusu. Prepoznatljivi predstavnici tradicionalne, etno, klasične i jazz glazbe, kao što su Ansambl Lado i Zagrebačka Filharmonija, svoja su glazbene uspješnice plasirali s Aquarius Recordsom. Uspješan u svojim nastojanjima da potakne mlade i originalne glazbenike, Aquarius kontinuirano prati klupsku, alternativnu i etno glazbenu scenu.

Online shop Cedeterija sa svojom aktualnom i atraktivnom ponudom glazbenog sadržaja privlači velik broj korisnika i vjernih kupaca. Više od dvadeset kreativnih stručnjaka Aquarius Recordsa je u stalnoj potrazi za novim perspektivama prezentacije glazbe.

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje, dostupne su na Entriu! Za više informacija posjetite naš web ili nam se javite na [email protected].

link-icon

Prošli događaji