Novosti na Entrio platformi

22. prosinca, 2021.
Entrio novosti

Iz dana u dan nadograđujemo Entrio platformu te razvijamo važne funkcionalnosti kako bi što lakše, brže i sigurnije organizirao/la svoj događaj. Kreirali smo novi Entrio website imajući na umu upravo organizatore!

Vrijeme čitanja: 3 min

Kreirali smo novi Entrio website

Prva velika novost je da smo kreirali novi Entrio website namijenjen isključivo organizatorima. Na webu ćeš naći sve novosti, funkcionalnosti te blog post sekciju, a uskoro i case studije najboljih praksi. Provjeri više na www.entrio.com! 🙂 Web za sada možeš čitati u engleskoj verziji, a u tijeku je i prijevod na hrvatski jezik.

Entrio event management solucija

Druga velika novost vezana je za Entrio virtualnu platformu

Svaki virtualni događaj od sada ima predvorje/lobby:

  • Možeš ga brendirati prema tvom vizualnom identitetu
  • Kombinirati full HD streaming sobe sa videokonferencijskim breakout sobama
  • Personalizirati nazive dvorana, dodati raspored, opisati predavače i postaviti sponzorske štandove s raznim opcijama
  • U pozadini je mjerljiva analitika koja daje pregršt podataka i informacija kako bi pospješio/la svoja događanja

Imamo fleksibilan sustav ubacivanja (import) baze sudionika u hibridni event, dostavu linkova za praćenje video streaminga, slanje e-pozivnice ili brendiranog newslettera uz uz RSVP mogućnosti koje izrađujemo po želji klijenta.

Lobby Entrio virtualne platforme

Dodatno smo unaprijedili našu platformu za virtualne i hibridne događaje

  • Od sada možeš koristiti low-latency streaming koji smanjuje kašnjenje streama na samo 4-7 sekundi. Ova opcija idealna je za događaje koji implementiraju live publiku, gdje je važno dobiti povratne reakcije u stvarnom vremenu te je odlična opcija za stand-up događaje.
  • Olakšali smo dodavanje više administratora događaja direktno iz organizacijskog panela.
  • Trebaš dati popust svojim članovima? Direktno importiraj brojeve članskih iskaznica ili druge podatke po kojima možeš skupno generirati promo kodove za ostvarnje popusta.
  • U lobiju virtualnog eventa, uz sponzore i virtualne štandove, pronaći ćeš i poster sekciju – ovo je mogućnost gdje možeš dati mašti na volju! Postavi galeriju radova, plakata i fotografija ili prikaži edukativne te informativne sadržaje vezane uz tvoj događaj.
  • Entrio videokonferencijski sustav za realizaciju događaja ima novost – ugrađen je backstage modul za predavače/moderatore u kojem možeš privatno dogovoriti najbitnije novosti te detalje prije izlaska pred publiku LIVE.
  • Od sada možeš jednostavno dodijeliti ograničeni administratorski pristup događaju za video produkciju koja realizira streaming s lokacije eventa
Poster sekcija na Entrio virtualnoj platformi

Imamo i nove on-site funkcionalnosti

  • Omogućili smo brz i jednostavan sustav za skeniranje putem web kamere laptopa. Potrebno je samo približiti barkod ili QR kod i ulaznica je već skenirana!
  • U wizard za kreiranje događaja, na prvom koraku dodali smo mogućnost izbora valute. Svoje ulaznice možeš prodavati u kunama, eurima ili kreirati besplatan događaj.

Imaš pitanja u vezi novih funkcionalnosti ili prijedlog? Javi nam se!

Piše: Zrinka Bockovac

dogadaji
entrio
entrio-platforma
eventi
hibridni-dogadaji
Podijeli: Kopirano