KREIRAJ DOGAĐAJ NA ENTRIU U 5 JEDNOSTAVNIH KORAKA

03. ožujka, 2023.

Organiziraš događaj i u potrazi si za najbržim, najlakšim i najjednostavnijim načinom prodaje ulaznica? Na pravom si mjestu. U samo pet koraka, kreiraj svoj događaj na Entriu i počni prodavati ulaznice odmah!

Vrijeme čitanja:

Konferencije, koncerti, zabave i stand-up nastupi. Sve ih volimo, sve ih imamo. Kad kažemo da ulaznice za svoj događaj možeš početi prodavati odmah, to stvarno i mislimo. Postavi svoj događaj na Entrio u nekoliko minuta. Ne vjeruješ? To je skroz okej. Nastavi čitati jer ti u sljedećim redovima predstavljamo 5 jednostavnih koraka kako svoje ulaznice možeš početi prodavati odmah.

KORAK 1. KOJI TIP DOGAĐAJA ORGANIZIRAŠ?

Skok na www.entrio.hr/organize i započni s postavljanjem svog događaja. Je li tvoj događaj komercijalan ili besplatan? Je li virtualan ili je fizički? Vrijeme odluke je sada!

Korak 1.

KORAK 2. ŽELIMO ZNATI VIŠE O TVOM DOGAĐAJU!

Što, kada i gdje? Aha, tako je jednostavno. U ovom koraku upiši podatke o svom događaju: naziv, datum početka, datum završetka, lokaciju i tip događaja (koncert, konferencija, kviz, itd.).

Korak 2.

KORAK 3. ODABERI KATEGORIJE ULAZNICA KOJE ĆEŠ PRODAVATI.

U ovom koraku možeš dodati nekoliko kategorija ulaznica koje ćeš prodavati. Za svaku kategoriju odaberi naziv, količinu dostupnih ulaznica, cijenu i datume dostupnosti. Za svaku kategoriju možeš dodati i opise ulaznica.

Odabirom opcije “Napredne postavke” možeš postaviti bilo koju kategoriju ulaznica kao skrivenu (može se otključati samo promotivnim kodom) ili postaviti minimalni/maksimalni broj ulaznica.

Korak 3.

KORAK 4. DODAJ JOŠ DETALJA!

U ovom koraku možeš dodati više detalja i vizualnih elemenata o svom događaju. Ovo nije obavezno, ali mi ti to toplo preporučujemo. Dodavanje vizualnih elemenata na stranicu tvog događaja povećat će želju tvojih potencijalnih kupaca da kupe ulaznicu za tvoj događaj.

Korak 4.

KORAK 5. JE LI DOGAĐAJ PRIVATAN ILI OTVOREN ZA JAVNOST?

U ovom posljednjem koraku možeš odabrati da tvoj događaj bude privatan (dostupan samo osobama s izravnim linkovima) ili javan (objavljen na Entrio.com i našim partnerskim stranicama) i upravljati kanalima prodaje.

Korak 5.

Entertainment / dj party event page on Entrio
Primjer objavljenog događaja na Entriu.

DOGAĐAJ JE SPREMAN ZA POLIJETANJE!

Sve što ti preostaje je registrirati se (ili prijaviti) svojim Entrio korisničkim profilom. U slučaju da imaš pitanja o organizaciji svog događaja, uvijek nas možeš kontaktirati na [email protected]. Veselimo ti se!

Piše: Jana Maljoku

kreiranje-dogadaja
Podijeli: Kopirano