Kako povezati događaj u Entrio scan aplikaciju?

25. travnja, 2022.

Entrio scan aplikacija pomoći će ti da lakše kontroliraš ulaznice na svom eventu. U ovom blogu, predstaviti ćemo ti i kako.

Vrijeme čitanja: 4 min

Jedan od najvažnijih koraka o kojem je potrebno voditi računa prilikom organizacije svih vrsta događaja je kontrola ulaznica.

Srećom, oko toga ti uvelike može pomoći Entrio scan aplikacija. Pomoću Entrio scan aplikacije možeš povezati bilo koji Android uređaj sa svojim Entrio eventom te na elegantan način kontrolirati ulazak svojih gostiju.
U nastavku ti donosimo nekoliko jednostavnih koraka koji će ti pomoći da počneš uspješno koristiti Entrio scan aplikaciju! 😊

KORAK 1. Nakon što si uspješno kreirao/la svoj event i rasprodao/la gotovo sve ulaznice, prvo što trebaš napraviti jest: u ORG panelu kliknuti na Kontrola ulaza. Pojavljuje se sljedeći prozor (Slika 1):

Slika 1

KORAK 2. Obzirom da ulaznice za svoj događaj planiraš provjeravati (skenirati) Entrio scan aplikacijom, klikni na gumb Skeniraj putem Android aplikacije.

KORAK 3. Nakon toga se otvara novi prozor koji te vodi da preuzmeš Entrio scan aplikaciju u Play store-u (Slika 2), a aplikaciju možeš pronaći i na ovom linku.

Slika 2

Korak 4. Nakon što preuzmeš aplikaciju, trebaš odabrati jezik i dozvoliti aplikaciji pristup kameri, a nakon toga se otvara glavni prozor s velikim magenta gumbom Poveži novi događaj na kojeg trebaš kliknuti.

Slika 3

KORAK 5. Otvara se skener QR koda kojim trebaš skenirati QR kod koji ti se prethodno otvorio u ORG panelu (vidi Sliku 2).

Slika 4

KORAK 6. Nakon što skeniraš QR kod otvara se sljedeći prozor:

Slika 5

KORAK 7. Sada samo klikni Spremi i skeniraj i to je to.

Slika 6

KORAK 8. Tvoj događaj je povezan s Entrio scan aplikacijom te ju sada možeš koristiti bez problema!

PRO TIP za još bolju kontrolu ulaznica!

U ORG panelu, pod Kontrola ulaza, nalazi se sekcija Otvoreni ulazi s opcijom Pošalji upute e-mailom.

Slika 7

Klikom na ikonu omotnice, otvara se novi prozor u kojem trebaš upisati e-mail adresu osobe kojoj želiš poslati kratke “Upute za skeniranje i provjeru Entrio ulaznica”, a možeš dodati i osobnu poruku, kao i priložiti PDF popis online kupaca.

Slika 8

Ovo je jako korisno ako skeniranje ulaznica obavlja student, hostesa ili neka treća osoba koja ne treba imati uvid u tvoj događaj, ali je bitno da bude upućena u proces skeniranja ulaznica i kontrole ulaza na događaj.

Imaš dodatnih pitanja? Javi nam se, tu smo za tebe!

Piše: Jaksa Besker

entrio
entrio-scan
entrioevents
ticket-control
Podijeli: Kopirano