Rave Island festival 2023

Rave Island festival 2023

location-iconMartinska, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rave Island festival 2023, 18.08.2023. - 20.08.2023. u Martinska, Šibenik

Slatka tajna čuvana zadnje 2 godine, i odgađana poradi pandemije, je novi Rave Island festival, koji će se održati od 18. do 20. kolovoza 2023.

Ulaskom u svoje drugo desetljeće, Slurp! festival kroz partnerstvo s organizacijom Rave Alert iz Belgije donosi novo događanje, u kojem će, tijekom tri dana i noći zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku poslužiti kao kulisa rajskog otoka.

Iz prve festivalske objave prenosimo:

'Nekoć davno postojao je Rajski otok, na kojem su bića s planeta, iz mora i iz svemira bila ujedinjena u slavljenju života. Taj raj bio je mjesto na kojem je svatko mogao izraziti svoju osobnost, plesati i raveati u zajedništvu. Raj je bio mjesto na kojem je svatko mogao živjeti život punim plućima.

Došlo je vrijeme da na Rajskom otoku ponovo ujedinimo zemaljska, morska i svemirska bića, i plešemo kao da nikad nije ni prestao postojati.

Rave Alert poziva na Rave Island, prvi Neorave festival, na idiličnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. Pripremite se za 3 dana mora, sunca i Neorave-a. Udruženi sa ukupno 9 partnera, koji će isporučiti sadržaje na 3 pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, sa preko 70 izvođača.

Izgubljeni raj pritom će biti okružen ljepotama zaštićenog prirodnog krajolika Martinske, kao i ljepotama grada Šibenika, 'skrivenog bisera Mediterana'.

Rave Island festival 2023

Podijeli događaj: