P-Lab

P-Lab "After Affair"

location-iconOpera club Zadar, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za P-Lab "After Affair", 31.03.2024. - 01.04.2024. u Opera club Zadar, Zadar

31.03 Nedjelja   Start  od 22-do 04h  

P-Lab  present  "After Affair" and Mate Kokic..

Drugi put u Zadru a nadamo se i budućim gostovanjima  nakon ljetnog party-a na brodu za sve zaljubljenike u elektronsku glazbu ovaj dvojac nikoga nije ostavio ravnodušnim. Profinjena selekcija raznih stilova mjuze i feeling za publiku ih malo više izdvaja od uobičajenih gostiju koje smo do sad radili.
Baš su onako slatko papreni😜

Jedva čekamo da čujemo šta nam za ovu posebnu prigodu u klubskoj atmosferi       "Opera Club" pripremaju.                              

 Biti će to sigurno još jedna lipa zabavica...

Vidimo se ...

 

Bio 


After Affair saga pocinje 2015. godine u Sarajevu. Idejni zacetnik, Bonjasky, koji je na sceni duze od 20 godina kreira novu ideju s ciljem da ponudi nesto novo i drugacije. Sve pocinje sa prvim bookingom Dixona u Sarajevu, a nedugo zatim osvajaju kompletan Balkan i sire. 2018. godine, nakon sto su godinu zavrsili sa preko 130 nastupa, osvajaju prestiznu nagradu Ambasador za najbolji dj act u regionu.
Nastupali su na svim vecim festivalima u regionu, dva puta na Exit Dance Areni, a od internacionalnih nastupa izvdvojili bi nastupe u Americi, Bjelorusiji, UAE itd.
U decembru 2022. godine svoj nastup prosiruju sa hybrid DJ setom, a 2023. godine izlazi njihov prvi EP Walter za prestizni italijanski label Multinotes.
Njihova muzicka interpretacija pomjera granice, nisu vezani ni za jedan muzicki pravac sto im daje slobodu i sarolikost da na sto bolji nacin kazu ono sto imaju reci kroz muziku.

Dj Mate Kokic 

Jedna posebnost šta ga izdvaja od drugih Dj-a je izuzetna privrženost analognom zvuku (vinilima), preciznošću i tehnikom mixanja različite stilove glazbe spaja  u jednu nezaboravnu plesnu-zvučnu cijelinu
koja na publiku ostavlja snažan plesni dojam.

Čovjek  s velikim iskustvom  i dugom karijerom u svom poslu je ujedno i strastveni kolekcionar vinila i jako dobar poznavatelj Svjetske elektronske scene od samih početaka ranih 90ih godina. Na sceni je prisutan već 28g. 
Glazbeni opus mu je jako šarolik,voli stvarati iznenađenja s izborom traka u svojim nastupima i pokušava biti orginalan u stilu mixanja. 

 

Podijeli događaj: