Tihomir Pop Asanović i gosti: 60 godina glazbenog djelovanja

Tihomir Pop Asanović i gosti: 60 godina glazbenog djelovanja

location-iconPeti kupe, Zagreb

Tihomir Pop Asanović i gosti: 60 godina glazbenog djelovanja

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Tihomir Pop Asanović i gosti: 60 godina glazbenog djelovanja, 06.05.2024. - 07.05.2024. v Peti kupe, Zagreb

Prva tipka Europe slavi 60 godina karijere, i to uz kakve goste! Svojevrsna titula vodećeg europskog klavijaturista govori o tome koliko je Tihomir Pop Asanović cijenjen i daleko izvan granica ovih prostora.

Prve muzičke korake napravio je u Skoplju, gdje je i rođen. Kako su pri upisu u muzičku školu, slobodne ostale samo orgulje, upisao je taj instrument, a kasnije i klavir, što mu je i odredilo karijeru.

Svirao je s najboljim domaćim muzičarima, ali upoznao je i mnoge svjetske. Kao jedna od ključnih figura ex-yu funka, surađivao je sa sjajnim instrumentalistima u bendovima Time, Jugoslavenska Pop Selekcija i September, a iz svog zlatnog doba bilježi albume „Majko Zemljo“ i „Pop“ koji i danas djeluju svježe zbog perfektne svirke, sjajnih aranžmana i autorske lucidnosti.

Nakon nekoliko desetljeća, ozbiljnije se vraća na domaću scenu 2018. uspjelim reizdanjima albuma „Majko Zemljo“ i „Pop“, a potom i novim albumom „Povratak prvoj ljubavi“ na kojem je ponovo okupio respektabilnu ekipu muzičara.

Uz njegov vrhunski bend, na koncertu će nastupiti Popovi prijatelji i muzičke zvijezde ovih prostora:
Vlatko Stefanovski
Rambo Amadeus
Vedran Božić
Josip Boček
Dragi Jelić
Jani Moder
Stela Šmit
Jovan Maljoković

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Deli dogodek: