Them Moose Rush / Rens Argoa / MeleWai u Vintageu

Them Moose Rush / Rens Argoa / MeleWai u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

Them Moose Rush / Rens Argoa / MeleWai u Vintageu

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Them Moose Rush / Rens Argoa / MeleWai u Vintageu, 09.05.2024. - 10.05.2024. v Vintage Industrial Bar, Zagreb

ČETVRTAK 09.05.2024.
Them Moose Rush / Rens Argoa / MeleWai @VIB
Vrata 20:00 | Koncert 21:00
Ulaznice: 8,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska cesta 160)

U četvrtak 09. svibnja, vraća nam se Them Moose Rush s promocijom novog albuma Zepaxia, a uz njih nastupaju Rens Argoa i friški surferi MeleWai.

THEM MOOSE RUSH
Radeći glazbu prvenstveno za sebe, uspjeli su stvoriti jedinstven izričaj zbog kojeg su prepoznatljivi ne samo u domaćim glazbenim krugovima, već i onim međunarodnim.

Njihovu glazbu je najlakše opisati kao soničnu eksploziju kontroliranog progresivnog noise riffovlja i vokala zapanjujućeg raspona frontmena Nikole Runjaveca, uz najčvršću potporu ritam sekcije koju čine Branimir Kuruc na bas gitari i Vedran Marinko Komlen na bubnjevima.

Novi album - https://band.link/Zepaxia
Web: http://www.themmooserush.com/
Bandcamp: https://themmooserush.bandcamp.com/
Facebook: http://www.facebook.com/themmooserush
YouTube: https://www.youtube.com/@ThemMooseRush

RENS ARGOA
Rens Argoa opušteno istražuje muziku koju članovi ovog sastava čuju i osjete u sebi. Žanrovski smjer i razvoj benda zato su prepušteni slobodi. Tako je zvuk Rens Argoe svojevrsni izlet u mračni rokenrol šumarak, uz piknik na livadama lijepih pogleda i pokojim zrakama sunca koje se protežu kroz tri studijska albuma. Čuli smo kroz vinograd da je četvrti u visokom stupnju trudnoće. Iako je srž Rens Argoe instrumentalni trio, kroz više od deset godina postojanja bend je surađivao i sa drugim glazbenicima, a među njima su upravo i Martina iz MeleWai te Nikola iz Them Moose Rush.

facebook.com/rensargoapage
youtube.com/user/rensargoa
rensargoa.bandcamp.com/music

MELEWAI
Mele na havajskom znači pjesma, a wai voda. MeleWai je novo ime na zagrebačkoj sceni, a u njihovoj škrinji s blagom kotrljaju se surf, soul, western, exotica i druge dragocjenosti iz dubina oceana prostorvremena. Prvi nastup imali su u Vintageu na Off the Grid festivalu, a sad se vraćaju osvježiti vas novim pjesmama uz vodu... ili alkohol? Prepustite se zovu promuklih sirena i uhvatite plesni val ovih šarenih mornara. Aloha!

https://melewai.bandcamp.com/album/melewai
https://www.facebook.com/melewai/

Deli dogodek: