Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu

[ODPOVEDANO] Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu

location-iconArsenal Zadar, Zadar

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu, 05.05.2024. v Arsenal Zadar, Zadar

Ne propustite kazališnu hit komediju "Ništa im neće bit'“ koja gostuje u Arsenalu, u nedjelju 5. svibnja 2024.godine s početkom u 20 sati (ulaz se otvara u 19 sati).

Kazalište Moruzgva donosi neodoljivu predstavu Ništa im neće bit' koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima. Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života. Predstava je namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa.

Ništa im neće bit’ priča je o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Nada, supruga i majka i dalje snažno osjeća djecu, intenzivnom brigom prvenstveno. Dragan, suprug i otac, potpuno drugačije doživljava praznu kuću, vidjevši u tome mogućnost konačno se posvetiti sebi, supruzi i svim stvarima i hobijima koje je odlagao. Novonastali nesklad pokušat će u niski smiješnih i tužnih situacija prevladati i dovesti sebe u neki novi supružnički balans,

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći nam neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke.

Deli dogodek: