OSIJEK: Pedja Bajović - MUŠKARAC

[ODPOVEDANO] OSIJEK: Pedja Bajović - MUŠKARAC

location-iconDubioza Bar, Osijek

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za OSIJEK: Pedja Bajović - MUŠKARAC, 15.06.2023. v Dubioza Bar, Osijek


Usljed nepovoljne vremenske prognoze, koja najavljuje kišu u četvrtak navečer - otkazuje se stand-up komedija u dvorištu Dubioza Bara. Novac će Vam biti vraćen, a o novom terminu ćete biti obaviješteni naknadno.

----

Ovo je predavanje o nadmoći ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, a kako je nositi se s tim da si muškarac... dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, a koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru tijekom koje je u 18 godina nastupio u 35 zemalja svijeta na pet kontinenata! Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije sve do mastera komunikacija u Americi, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma! Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji, i to onoj - s nogu. Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine - ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom o našoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Život na ovom našem prostoru je neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) ROK TRAJANJA. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti! 

Sve o ovoj predstavi i više o našem komičaru, možete naći na: www.PedjaBajovic.com

Deli dogodek: