[ODGOĐENO] Koncert Official Tribute Dino Dvornik 21.03.2020.

[ODGOĐENO] Koncert Official Tribute Dino Dvornik 21.03.2020.

klub Metropolis, Zagreb

O dogodku

Događaj je odgođen i novi datum održavanja ćemo objaviti uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 21.04.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

"JAČE MANIJAČE" Official TRIBUTE TO DINO DVORNIK 21.03.2020

Na prvi dan proljeća udaramo sa jakim funky ritmom i našim muzičkim manijacima iz banda Tribute to Dino Dvornik koji će vas provesti kroz najbolje hitove legendarnog Dine Dvornika.
Posebnu večer pod nazivom „Jače manijače“ inače najenergičnije pjesme iz njegovog repertoara začinit ćemo još sa najvećim pop funky plesnjakom u gradu.


Za manijački tekst ovog velikog hita zaslužan je Rambo Amadeus, koji je prvi verziju „Manijaka“ imao snimljenu kao alternativni uradak. Ubrzo ga je s Dinom Dvornikom prebacio u funky ritam i napravio pravu plesnu bombu!

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od samo:: 40 KN ::: a na dan koncerta 60KN :::: sustav Entrio.hr ::::::

U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerena ekipa, glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen (svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album “Live in München”). Na gitari je Zoran Jager, gitarist i osnivač kultne grupe Bastards, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i član nekadašnje grupe Protokol.

Klavijature svira Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk , a član Prljavog Kazališta te voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih pjesama Dine Dvornika i bivši pjevač grupe Radio Luksemburg.

Najbolji i najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na našem plesnom podiju u poznatom štimungu koji nas pomalo vraća u dobra stara vremena otkuda smo i lansirali ovu posvetu najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima. Iako nas je kralj funka prerano napustio, njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svoga vremena i dan danas pronalaze svoje fanove.

Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije, nekima je dotakao svjetske produkcijske razmjere, a live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom, te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac Dino je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju, a upravo ta energija bacit će vas 21.03.2020 kao manijake u pravi funky trans!!