KONCERT DAMIR KEDŽO

KONCERT DAMIR KEDŽO

location-iconJohann Franck, Zagreb

KONCERT DAMIR KEDŽO

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Koncertna ulaznica

1.00 EUR

Ulaznica uključuje ulaz na koncert.

10.00 EUR

Ulaznica uključuje ulaz na koncert.

Vstopnice:

0.00 EUR

x Pristojbina :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za KONCERT DAMIR KEDŽO, 25.05.2024. - 26.05.2024. v Johann Franck, Zagreb

Damir Kedžo najavljuje veliki rođendanski koncert u zagrebačkom Johannu Francku!

Jedan od najboljih muških vokala u regiji najavljuje veliki slavljenički koncert 25. svibnja u zagrebačkom Johannu Francku povodom svog rođendana. 
Prvi je to koncert nakon duge 3 godine koji će Damir održati u glavnome gradu, a pridružit će mu se i vrhunski gosti iznenađenja koji će uz njega oduševiti publiku koja uspije nabaviti svoje ulaznice za klupski koncertni spektakl u centru Zagreba. Publiku čeka dosad neviđeno izdanje popularnog pjevača, a ako je ikad trebao poziv više, sjetite se samo atmosfere koja nastane kad u izlascima čujete pjesmu “365”!

Kedžo ne prestaje oduševljavati live izvedbama zbog čega ga publika uvijek hvali, a njegovi hitovi su svima dobro poznati. Najveći hitovi “Sve u meni se budi”, “Poljubi me sad”, “Vidi se izdaleka”, “Srce mi umire za njom”, “Vojnik ljubavi”, “Hram”, “Mi protiv nas”, “Ljubavi moja”, “Nedodirljiva”, “Kad ljubav”, ali i obrade nekih od publici najdražih pjesama će se uglas pjevati na velikom koncertu.

Jedan od najemitiranijih domaćih glazbenika ne silazi sa streaming playlisti publike, brojke i komentari na YouTubeu ispod njegovih pjesama govore same za sebe, a pjesme koje će izvoditi znaju apsolutno svi.

“Publika nije od mene navikla na ono što će dobiti u Johannu Francku 25.5., pozivam sve da ne razmišljaju dvaput nego dođu i uživaju u spektaklu. Želim da se ovako poseban koncert pretvori u iskustvo koje uvijek pamtiš, želim da to bude onaj jedan koncert zbog kojeg želiš da se ponovno dogodi takav nastup u fantastičnom klupskom prostoru. Obećajem spektakl dan nakon svog rođendana. Vidimo se i bit će posebno!”, najavio je koncert Damir Kedžo.

Njegovo posljednje izdanje publika je mogla vidjeti na ovogodišnjoj Dori gdje se Damir predstavio pjesmom “Voljena ženo” čija izvedba mu je zaradila tisuće pozitivnih komentara i potvrdu kvalitete koju on pokazuje kroz čitavu karijeru.

Pobjednik Dore 2020, pobjednik showova Tvoje lice zvuči poznato te Masked Singer, dobitnik brojnih nagrada Porin, Cesarica i pobjednik Zagrebačkog festivala, samo su neke od statua koje Kedžo ima u svom izlogu, a nakon svih tih glazbenih nagrada vrijeme je da se nagradi rasprodanim koncertom uz raspoloženu publiku koja će pjevati do dugo u noć. 

Na valu niza uspjeha publici će priuštiti pravi klupski show kakav još nisu vidjeli od njega, a tu novu dimenziju Damira Kedže definitivno treba doživjeti vlastitim očima i ušima već 25.5. u Johannu Francku s početkom od 22:30h.

Općenite informacije:

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio po cijeni od 10€.

Informacije i rezervacije: [email protected] / +38591 7838 153

Osobe s invaliditetom u kolicima ulaze besplatno, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Ulaz na koncert je dozvoljen starijima od 16 godina.

Deli dogodek: