Future Scope w. MISS MONIQUE @ Boogaloo

Future Scope w. MISS MONIQUE @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Future Scope w. MISS MONIQUE @ Boogaloo, 22.09.2023. - 23.09.2023. v Klub Boogaloo, Zagreb

Future Scope kao uvod u jesensku party sezonu u goste ponovno dovodi ukrajinsku DJ-icu i producenticu progressivnog i house zvuka, Miss Monique.
Početak njene karijere započeo je na impresivnoj party lokaciji, Ibizi, a veliki korak u karijeri desio se s njenim najpoznatijim hitom “No Fear” kojega su u svoje setove uključili Armin van Buuren i Paul van Dyk.
Danas Miss Monique predvodi svjetske festivale poput Tomorrowlanda i legendarne klubove od kojih je samo jedan Printworks.
Ova brzorastuća zvijezda snimila je i mix za BBC Radio, a svi ovi značajni pothvati samo su uvod u ono što tek slijedi.
Uz Miss Monique, dolazi i Siniša Tamamović, DJ i producent s područja BiH koji je svoju adresu zamijenio za London, a njegova su izdanja objavljena na Dubfireovoj izdavačkoj kući te oborila ljestvice Beatporta. glazbe.
Main floor neće proći ni bez DJ Jocka, jednog od naših nagrađivanih DJ-a i producenta koji je osvojio imena poput Cristiana Varele te Carla Coxa.
Za nezaboravnu večer pobrinut će se i Shipe te Neroa, stalni rezidenti Future Scopea te Boogalooa koji su zajedno krenuli i u b2b vode.

2nd floor pripast će dvojcu koji prezentira i stoji iza labela i evenata pod imenom “Dobar House”, a radi se o karizmatičnoj Eleni Mikac te Tomu Bugu.
Drugi floor bit će ispunjen hipnotizirajućim zvukom housea i disca te nas zapljusnuti sočnim grooveom.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.
Zgrabite svoj primjerak na vrijeme i pripremite se za jesensku party sezonu u klubu!

Deli dogodek: