Future Scope w. BEN KLOCK @ Boogaloo

Future Scope w. BEN KLOCK @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki Cena Količina
Early Bird

Pristojbina za izdajo vstopnic: 1.50 EUR na vstopnico

20.00 EUR
(150,69 kn)
-
+
Osnova: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Vstopnice: 0.00 EUR
(0.00 HRK)
x Pristojbina : 0.00 EUR
(0.00 HRK )
Skupaj:
0.00 EUR
(0 kn)
Osnova: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Vstopnice: 0.00 EUR
(0.00 HRK)
x Pristojbina : 0.00 EUR
(0.00 HRK )
Skupaj: 0.00 EUR
(0 kn)

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Future Scope w. BEN KLOCK @ Boogaloo, 17.11.2023. - 18.11.2023. v Klub Boogaloo, Zagreb

Na velikom flooru Boogaloo kluba 17. studenog čeka nas pravi techno spektakl!
S konkretnom dozom ponosa najavljujemo gostovanje izuzetnog 𝗕𝗲𝗻 𝗞𝗹𝗼𝗰𝗸𝗮, “zlatnog dečka Berghaina” i pravog virtuoza techno scene.
Klock je istaknuta figura u svijetu techno glazbe zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj rezidenciji u Berghain/Panorama Baru te ulozi pionira berlinskog techna.
Njegovi nadimci (“princ” pa onda “kralj techna”) otkrivaju njegov utjecaj na underground glazbenu scenu i sposobnost da stvara dinamične, hipnotične DJ setove.
Kroz izdavačku karijeru, svjetske turneje i autentičan zvuk, Ben Klock je postao ključna figura u razvoju i promociji techna kao žanra diljem svijeta.
Nastupit će uz podršku 𝗙.𝗢.𝗥.𝗠.-a u uzbudljivom live izdanju te specijalnog 𝗗𝗝 𝗝𝗼𝗰𝗸 & 𝗦𝗵𝗶𝗽𝗲 back-to-back seta, a večer će otvoriti 𝗞𝗮𝗹𝗶 u svojem jedinstvenom stilu.
Uzbuđenja neće nedostajati ni na malom flooru!
𝗨𝗻𝗮 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗮 iz Beograda već je 10 godina vitalan dio lokalne clubbing scene, a poznata je po melodičnim i pozitivnim plesnim setovima.
𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹 𝗔𝗻𝘅 iz Slovenije, čiji je ugled izgrađen na izdanjima vodećih labela i podršci svjetskih zvijezda poput Solomuna, Groove Armade, Fatboy Slima i Erica Prydza, često se ističe kao sjajan izvozni glazbenik uz Umeka i Valentina Kanzyanija.
Tu je i 𝗡𝗲𝗿𝗼𝗮, njemačko-hrvatski DJ i producent elektroničke glazbe najpoznatiji po radu u house, tech house i techno žanrovima, kao i svojim prisustvom na underground sceni Njemačke i Hrvatske.
Ako ne želiš propustiti prvi nastup legendarnog Ben Klocka u Zagrebu, zgrabi svoju ulaznicu na vrijeme po povoljnijim cijenama u sustavu Entrio!