Fabrizio Mammarella @ Peti Kupe

Fabrizio Mammarella @ Peti Kupe

location-iconPeti kupe, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Fabrizio Mammarella @ Peti Kupe, 07.04.2023. - 08.04.2023. v Peti kupe, Zagreb

Posjeduje diskografsku kuću Slow Motion Records, ali definitivno se ne kreće usporeno. Fabrizio Mammarella ima samo jednu misiju: redizajnirati granice plesne glazbe. Ovaj pionir nu disca je stjegonoša novog talijanskog zvuka projektiranog za ovo tisućljeće, ali s najboljim idejama iz prošlog. Baštini nasljeđe Giorgia Morodera, Danielea Baldellija i Alexandera Robotnicka, ali u novoj eri dodaje novu dimenziju priči nastaloj 90-ih u klubovima na talijanskoj obali.

Nekad poznat kao produkcijski wunderkind, Mammarella se održao na sceni već 20 godina kao DJ, producent i vlasnik etikete koja okuplja talijanske producente diljem svijeta te podiže talijansku underground muziku na višu razinu. Osim na svom Slow Motionu, Fabrizio je od samih početaka objavljivao za diskografske kuće kao što su DFA, Permanent Vacation i Correspondant, a stoji i iza diskografske kuće Emet, predvodnice weirdo electronic zvuka kreiranog za najzahtjevnije plesne podije.

Fabrizio Mammarella danas svira po najboljim svjetskim klubovima uz rezidencije u Berlinu i Italiji. Prvi put dolazi u Zagreb 7. travnja, a u Petom Kupeu talijanskog vizionara dočekat će Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Deli dogodek: