ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić

[ODPOVEDANO] ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić

location-iconSportska dvorana Zeleni brijeg, Sisak

ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić, 20.04.2024. v Sportska dvorana Zeleni brijeg, Sisak

"Nina Badić u Sisku: Glazbena Čarolija u Sportskoj Dvorani Zeleni brijeg!"

Sisak će zasjati u glazbenom sjaju jer 20. travnja 2024. u 20 sati, sportska dvorana Zeleni brijeg bit će domaćin nezaboravnom koncertu talentirane pjevačice Nine Badić. Očekuje nas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom.

Nina Badić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima.

Pridružite nam se 20. travnja 2024. u sportskoj dvorani Zeleni brijeg i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić!

Deli dogodek: