BOBAN RAJOVIĆ -

[ODPOVEDANO] BOBAN RAJOVIĆ - "...OD LJUBAVI!" / SPLIT / VELIKA DVORANA GRIPE

location-iconDvorana Gripe, Split

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za BOBAN RAJOVIĆ - "...OD LJUBAVI!" / SPLIT / VELIKA DVORANA GRIPE, 18.02.2023. v Dvorana Gripe, Split

Mjesec ljubavi donosi ti najljepše stihove na spektakularnom koncertu Bobana Rajovića "...od ljubavi!" 18. veljače 2023. godine u 21h u SPLITU u velikoj dvorani ŠC Gripe.

Nakon više od 6 godina i prepunih arena u Splitu i Zagrebu s ponosom najavljujemo spektakulatni koncert crnogorske glazbene zvijezde Bobana Rajovića u Splitu. Mnogobrojni obožavatelji uživat će u najnovijim stihovima, kao i u vječnim hitovima.

Za sve detalje oko koncerta Bobana Rajovića posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected].

VIP ulaznice uključuju: piće dobrodošlice, zaseban VIP ulaz bez čekanja u redu, najbolja sjedeća mjesta u neposrednoj blizini pozornice, VIP konobare za posluživanje u toku večeri. VIP stol je za minimalno 2 osobe i moguće je kupiti najmanje 2 VIP ulaznice.


Nakon kupnje VIP ulaznica OBAVEZNO poslati informacije o broju osoba za rezervaciju stola na [email protected].

Facebook: facebook.com/ImaginariumEventsCro

Deli dogodek: