Uboga stvorenja - Velika dvorana

Uboga stvorenja - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Uboga stvorenja - Velika dvorana, 15.02.2024. v Kino Edison, Karlovac

Redatelj Yorgos Lanthimos i glumačka zvijezda i dobitnica Oscara – Emma Stone pozivaju vas da sudjelujete u fantastičnoj evoluciji Belle Baxter (Emma Stone), mlade žene koju je s ruba smrti vratio u život briljantni, odvažni znanstvenik dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Film je temeljen romanu škotskog pisca Alasdaira Graya i ima sedam nominacija za Golden Globe 2024. Film je temeljen romanu škotskog pisca Alasdaira Graya i ima sedam nominacija za Golden Globe 2024.

Priča o mlado ženi koju je vratio u život briljantni i neortodoksni znanstvenik dr. Godwin Baxter. Pod Baxterovom zaštitom, Bella je željna učenja. Gladna svjetovnosti koja joj nedostaje, Bella odlučuje istražiti svijet i bježi s Duncanom Wedderburnom (Mark Ruffalo), uglađenim i razvratnim odvjetnikom, u vrtložnu avanturu po kontinentima. Slobodna od predrasuda svog vremena, Bella ostaje postojana u svojoj namjeri i zalaže se za jednakost i seksualno oslobođenje.

dužina filma: 141 minuta

žanr: romansa, znanstvena fantastika

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.