THE FRAJLE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

THE FRAJLE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

location-iconSustipan, Split, Split

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za THE FRAJLE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 27.08.2022. - 28.08.2022. v Sustipan, Split, Split

Tri dame… Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati što The Frajle u stvari, jesu. Nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i njima su privukle publiku različitih glazbenih usmerenja.

… jedan show! The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rock, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Od 21h uživati ćemo uz izvrstan pop rock Bravo Band Split, a u 22h na pozornicu izlaze The Frajle.

Imaginarium Summer Nights posvećen je glazbenim večerima u trajanju od 2 dana, a ove godine pripremamo spektakl s izvođačima s vrha estrade. Imaginarium Summer Nights održavat će se na Sustipanu u Splitu  25. i 27. kolovoza.

Za sve detalje oko Imaginarium Summer Nights posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected]r.

VIP ulaznice uključuju: piće dobrodošlice, zaseban VIP ulaz bez čekanja u redu, najbolja sjedeća mjesta u neposrednoj blizini pozornice, VIP konobare za posluživanje u toku večeri.

Nakon kupnje VIP ulaznica OBAVEZNO poslati informacije o broju osoba za rezervaciju stola na [email protected].

Deli dogodek: