[ODGOĐENO] Švedske metal legende IN FLAMES @ Boogaloo

[ODGOĐENO] Švedske metal legende IN FLAMES @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

O dogodku

ZBOG ZABRANE JAVNIH OKUPLJANJA ZBOG PANDEMIJE COVID-19 ODGOĐEN JE KONCERT ŠVEDSKE METAL GRUPE IN FLAMES KOJI SE TREBAO ODRŽATI 13.05.2020. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU. NOVI DATUM USKORO

Službena obavijest organizatora:

Zbog vladinih restrikcija na COVID-19, i zabranu javnih okupljanja prisiljeni smo koncert grupe In Flames koji se je trebao održati 13.05.2020. u zagrebačkom Boogaloo Clubu pomaknuti na novi datum. O novom datumu ćemo vas obavijestit čim bude poznat, no tu se se radi o pomicanju cijele turneje što iziskuje neko vrijeme za organizaciju. Ulaznice i VIP paketi za prvobitni datum će vrijediti za novi datum koncerta.

Povrat novaca za kupljene ulaznice nije moguć.

Hvala na razumijevanju.

Nomad Music i MH Concerts

 

 

LEGENDARNI ŠVEDSKI METALCI IN FLAMES DOLAZE U SRIJEDU 13.05.2020. U ZAGEBAČKI BOOGALOO U SKLOPU TURNEJE POVODOM 30 GODINA POSTOJANJA I PROMOVIRANJA NOVOG ALBUMA »I, THE MASK«

 Legendarni švedski metalci In Flames dolaze u srijedu 13.05.2020. u zagrebački Boogaloo Club u sklopu svoje svjetske turneje s trenutnim studijskim albumom “I, Mask” i 30 godina djelovanja, a obećavaju concert sa hitovima iz cijele karijere.

In Flames spadaju u najutjecajnije i najvažnije metal bendove posljednjih desetljeća. Od svog osnivanja 1990. godine u Geteborgu, grupa se razvija i beskompromisno slijedi svoju viziju, nadogradili su svoj melodični death metal sa ranog razdoblja u osebujan, originalan stil predstavljen na trinaest studijskih albuma, uključujući “The Jester Race” (1996), “Clayman” (2000), “Reroute to Remain” (2002), “Come Clarity” (2006), “Sense of Purpose” (2008), “Sounds of Playground Fading” (2011), “Siren Charms” (2014) i posljednji, “I, The Mask” koji je snimljen u Los Angelesu s producentom Howardom Bensonom i objavljen 1. ožujka 2019.  Album “I, The Mask” postigao je ogroman uspjeh i dospio na broj 1. u Švedskoj, Americi i Austriji, broj 2. u Njemačkoj,….

In Flames su uzor mnogim poznatim rock i metal glazbenicima, prodali su više od tri milijuna albuma, a sa svakom novim albumom njihova popularnost raste I širi se zemaljskom kuglom.

In Flames su poznati po svojim fantastičnim koncertima i jedna su od najpoželjnijih metal atrakcija. Nekoliko su puta prešli ocean, nastupajući sa Slayer, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Disturbed, itd., kao i nastupali na velikim festivalima poput Ozzfest, Download Festival, Nova Rock, Gigantour, Hellfest, Metalcamp, MetalDays,….

Devet godina nakon sjajnog koncerta u u prepunom Boogaloo Clubu se  švedski metal prvaci vraćaju na “mjesto zločina” u srijedu 13. 05.2020. sa svojim najboljim pjesmama i vrlo nezaboravnim showom - 'In Flames We Trust'!

Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati a ulaznice će biti u prodaji od petka, 24.01.2020.

Cijena ulaznica je 190 kn u pretprodaji i 220 kn na dan koncerta.

 Također su u ponudi VIP ulaznice po cijeni od 900 kn koje uključuju:

• VIP raniji ulazak na mjesto događaja

• Ekskluzivni susret i pozdrav sa In Flames

• Fotografiranje sa grupom In Flames

• Osobna pitanja i odgovori sa In Flames

• Poster turneje (Limited Edition) sa autograsmima In Flames

• Mogućnost kupovine na merch štantu prije otvaranja vrata,

• Službeni Meet&greet laminat

• Broj VIP ulaznica je ograničen