Stand-Up Trilogija: S NOGU* - Pedja Bajović

Opomba

To je vsebina na zahtevo, kar pomeni, da si jo boš lahko po uspešnem nakupu ogledal v omejenem času 48 ur.
Naziv Cena Količina
Ulaznica: 48h gledanja (~4€)

Organizator je za tebe plačal Pristojbino za izdajo vstopnic

35.00 HRK
Kada obavite kupovinu - imate na raspolaganju dva dana tj. 48 sati, za pogledati ovih sat i 46 minuta - neograničeni broj puta!
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način plačila:

  • Kartično plačilo

O dogodku

PREMIJERNO se pred vama nalazi 15 godina karijere pravog pionira i veterana domaće stand-up komedije, pretočenih u skoro 6 sati televizijskog (Full HD 1080p) video formata - složenog u 3 tematske predstave. Puno je tu brojki, ali to bi najbolje objasnio Sir Oliver: Cijena? Prava sitnica! 

Ovu video Stand-Up Trilogiju čine tri tematske predstave:

-       S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)

-       MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) - online ulaznice možete nabaviti OVDJE

-       ROK TRAJANJA - online ulaznice u ponudi možete nabaviti OVDJE

ZAŠTO NA OVO POTROŠITI SKORO ŠEST SATI?

Za početak, potrošite sat i 46 minuta na prvu od tri predstave! Svi znate šta je Sarajevo, a sigurni smo da znate i koliko je jak tamošnji humor. E sad, zamislite ovo - lik koji NIJE iz Sarajeva, usudio se da tamo ode i pred sarajevskom rajom izvede (te usput i snimi) svoju stand-up komediju! Ne jednom, ne dva, nego - tri puta! Jesu li se smijali...? Ako laže koza, ne laže rog! Ovo je kratki video u kojem možete pogledati koliko je dobro bilo, pa zaključite sami:

Predstava S NOGU* je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili živjeti tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka su svakodnevna iskustva gotovo identična, dok su neka kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itd.  - sve do nepriznatog Plutona.

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi… ili Japanci? Ili mi. - Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku? - Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina? - Šta se zapravo dogodi kad Hrvati popiz... na Slovence? - Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…? - A gdje je nestalo makedonsko devojče…? ... i još više pitanja i još manje odgovora! Svemu tome se doda i malo politike i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikad dovoljno!) seksa… i eto – S NOGU!

NAPOMENA by Pedja: Za neupućene u moj lik & djelo, sve informacije se brzo & lako mogu naći na PedjaBajovic.com

ALI, ZAŠTO TO NIJE NA TELEVIZIJI? Ovo je bilo snimljeno kako bi završilo na Netflixu; ili da to uzme HBO ili barem Amazon Prime Video. I onda se dogodi koronavirus i balkanska mini-tržišta su im pala preko (i inače daleke!) margine poslovnih planova. Naše televizije? Nemojte se šaliti, molim vas, to je moj posao!

DOBRO, ALI SAD STVARNO - KOLIKO TREBA POTROŠITI ZA TO? ...ali u tri obroka, ne morate odjednom! Ulaznica je 35kn/~4,5€ i omogućava neograničeni broj gledanja unutar dva dana iliti 48h od trenutka kupovine.

*Broj online ulaznica je ograničen. Zašto, ako je ovo preko interneta, a ne u nekom fizičkom prostoru? Zato što želimo osigurati  da će vaše gledanje bude bez ikakvih tehničkih poteškoća. Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]

POSEBNA PONUDA: Ukoliko ovaj video želite pokloniti dragoj osobi, za rođendan ili slično, pošaljite nam poruku i Pedja će snimiti i kratki video s čestitkom na „svoj“ način!