SEVERINA

SEVERINA

location-iconClub 585, Bol

SEVERINA

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za SEVERINA, 30.06.2023. - 01.07.2023. v Club 585, Bol

585 Club predstavlja službeni live nastup otvaranja ljetne sezone 2023. godine, koje će obilježiti na uistinu spektakularan način.  U Bol stiže, po mnogima, i najveća hrvatska i regionalna zvijezda - SEVERINA, koja će nastupiti 30. lipnja a može se očekivati pravi glazbeno-vizualni užitak.

Jedna od najsjajnijih zvijezda hrvatske klupske scene, Club 585, najavljuje povratak zlatne glazbene i plesne groznice na Bol. Već dobro poznati klupski program te gostovanja poznatih svjetskih izvođača i ove će godine biti pojačan pravim koncertnim poslasticama. U Bol sada već tradicionalno, 30. lipnja, stiže Severina, a ovaj će koncertni spektakl obilježiti službeni početak nove ljetne sezone.

Njezini brojni hitovi, čarobna energija te posebna ljetna magija u zraku, najbolji su recept za nezaboravno druženje na samom početku ljeta 2023. Zašto baš svi posebno ističu nevjerojatan doživaljaj ovog koncerta, sada već treću godinu zaredom najbolje da otkrijete sami s obzirom da je ovo događaj koji se ne propušta. Early bird ulaznica iznosi 19,00 € a regularna ulaznica će se moći kupiti za 26,00 €.

Za sve detalje oko nastupa, kao i kompletnog ljetnog programa 585 Club-a svakako posjeti 585club.hr te službenu Facebook  i Instagram stranicu ili pošalji nam upit na [email protected]

Deli dogodek: