Projekt Ilica: Q'ART // Ilica TV - ILICA ŠIROM ZATVORENA

Dogodek se bo začel kmalu. Prosim počakaj…

Zagotovi si svojo vstopnico pravočasno!

Če si se že registriral za ta virtualni dogodek - se pridruži tukaj

Naziv Cena Količina
LIVE ILICA

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

26.00 HRK
Ulaznica je ujedno i donacija za Projekt Ilica: Q'ART koji se uglavnom financira iz donacija građana. Ovom ulaznicom podržavate vrijedan kulturno umjetnički projekt i naše djelovanje u smjeru kvalitete života u zajednici. Pridružite nam se i online te pratite Projekt Ilica: Q'ART gdje god bili, ako već niste s nama na Ilici. Hvala vam od ♥️
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK

Način plačila:

  • Kartično plačilo

O dogodku

Ilica je simbolički i prepoznatljiv topos Zagreba, a Projekt Ilica: Q'ART multidisciplinarni je projekt čiji je cilj osmisliti novu ulogu trenutno zapuštenih i neiskorištenih prostora, kao i iznova osmisliti ulogu glavne gradske ulice, očuvati njezine proizvodne obrte te sačuvati, ali i otvoriti nove kulturne sadržaje. Festival će, kao višedimenzionalno multidisciplinarno događanje, kroz kulturne sadržaje, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, prezentacije te podruštvljenu kulturu blisku lokalnoj afirmirati u zajednici novo vrijeme bogatog Iličkog kulturnog života koristeći inovativne alate, nove tehnologije i komunikacijske materijale.

Na našem Ilica TV-u, između ostalog, moći ćete pratiti jedinstveni jazz koncert koji se održava na tramvajskoj stanici, a program Ilica Tv-a učinit ćemo zanimljivim i kroz različite razgovore sa više ili manje poznatim licima Ilice. Kroz svoje male ekrane upijte jedinstveni doživljaj festivala zajednice.

Informacije o projektu i program pratite na www.projektilica.com