Preach The RIČ 2024

Preach The RIČ 2024

location-iconMartinska, Šibenik

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Festivalska ulaznica / Festival Ticket *

1.50 EUR

Festivalska ulaznica - vrijedi za oba dana / Festival ticket - valid for both days

50.00 EUR

Festivalska ulaznica - vrijedi za oba dana / Festival ticket - valid for both days

Vstopnice:

0.00 EUR

x Pristojbina :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Preach The RIČ 2024, 16.08.2024. - 17.08.2024. v Martinska, Šibenik

Kako sve dobre stvari treba ponoviti, tako se i Preach The RIČ Festival vraća. Mjesta za hip-hop na festivalskoj mapi mora biti i zahvaljujući Preach The RIČ Festivalu - ima ga i to na poluotoku nasuprot Šibenika. očekuje nas dva dana ispunjena najboljim rimama, beatovima i ričima koje život znače ponovit će se opet trećeg vikenda u kolovozu na Martinskoj.

Pokretanjem Preach The RIČ Festivala htjeli smo odati počast svjetskoj proslavi 50. godišnjice hip-hopa u svijetu kao i bogatoj tradiciji tog žanra u Šibeniku u kojem je danas aktivna nova, vrlo plodna generacija. Ideja i koncept Preach The RIČ Festivala je njegovanje i razvijanje domaće scene i njeno povezivanje s akterima iz zemlje i okolice, što će ovaj festival kao kao i njegovi domaćini okupljeni u jakoj šibenskoj hip-hop sceni činiti i dalje.

Prve informacije o izvođačima slijede uskoro, riječ je o gostima iz inozemstva predvodnicima scene, a do tad su prodaji najpovoljnije ulaznice, tzv. 'Blind Tickets' po cijeni od 40 eura. Kao i prošle godine, uz kupnju festivalske ulaznice posjetitelji dobivaju mogućnost kampiranja na Martinskoj.

Deli dogodek: