Poduzetnički mindset - Lideri među nama!

Poduzetnički mindset - Lideri među nama!

Visoko učilište Algebra, Zagreb

Naziv Cena Količina
Ulaznica

Organizator je za tebe plačal Pristojbino za izdajo vstopnic

2500.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK

Način plačila:

  • Kartično plačilo
  • Bančno nakazilo

O dogodku

PODUZETNIKOVI "LIDERI MEĐU NAMA" 2021
Velikan menadžmenta pisao je o liderstvu kao o uzdizanju čovjekove vizije prema visinama, kao o podizanju naših izvedbi na više standarde i izgradnji naših osobnosti izvan i preko uobičajenih ograničenja. Predavači i panelisti, okupljeni na konferenciji “Poduzetnički mindset”, činit će upravo to – svojim će uspjehom pomicati i naše granice. Kažu da je najbolji način predviđanja budućnosti taj da je stvorimo sami. A ako želite nešto novo, prestanite činiti ono staro! Kroz svoje rezultate i postignuća, različite puteve do cilja, kao i učenja i pogreške, s vama će svoje priče podijeliti poznati “Lideri među nama” u utorak 28. 9. 2021. Bit će ovo još jedno inspirativno putovanje u središte liderskog svijeta s ljudima koji stvaraju bolje društvo, bolje kompanije i bolje verzije sebe.

Budući da smo svi pozvani otkriti lidera u sebi, u nastavku konferencije “Lideri među nama” Algebra MBA poslovna škola organizira vrijedan Leadership Talent turnir. Probrani talenti, od rukovoditelja do stručnjaka, sudjelovat će ondje na case-study natjecanju gdje će predstavljati svoje kompanije kao odabrani međufunkcijski timovi. Borit će se za stipendije za Algebra MBA edukacije u vrijednosti većoj od 100.000 kuna. Ova inovativna poslovna simulacija, na temu Intrapreneurshipa i stvaranja ekosustava koji potiče Leadership na svim razinama upravljanja, prilika je timovima da osvijeste i krenu graditi potrebne osobne i timske kompetencije. Prijave su otvorene od 23. 8. na https://www.algebra.hr/mba/, a više informacija o svemu očekujte uskoro. Stay tuned!

U prodaji je 30 ekskluzivnih ulaznica za praćenje konferencije uživo, a ostali zainteresirani konferenciju će moći pratiti besplatno putem Youtube kanala medijske platforme Poduzetnik.

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Ta dogodek zahteva EU digitalnu covid potvrdu Več podrobnosti

Možno bo testiranje na samem dogodku

Dogodek se izvaja na zmanjšano kapaciteto 50%

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča

Priporočena razdalja med obiskovalci je zagotovljena z usedanjem in / ali bar tabele

Priporočeni evidenca vseh obiskovalcev se vodi