Petar Dundov, DJ Jock, Shipe @ Boogaloo

Petar Dundov, DJ Jock, Shipe @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

O dogodku

BOOGALOO ZAGREB
29.05.2020., petak
PETAR DUNDOV, DJ JOCK, SHIPE

warm up: Gogy H.


Mjere su oslabile, no techno je postao još tvrđi! Future Scope plasira drugu večer druženja u Boogaloo klubu 29. svibnja na kojoj će vas voziti dinamičniji bpm-ovi.
Nakon uspješnog i odgovornog prvog povratka na plesni podij, sprema se večer paprenog techna s mračnim prizvucima, a začiniti će ju opaka kombinacija domaće scene, Petar Dundov, DJ Jock te naš rezident Shipe. Petar Dundov i ovoga puta čeka da zavežete pojaseve kako bi vas odveo u beskraj Svemira, dok DJ Jock i Shipe pripremaju otrovne selekcije koje će djelovati fatalno na sve koji se nađu na plesnom podiju.
Ulaznice za nadrealno putovanje čekaju te u sustavu Entria po cijeni od 40 kuna, stoga osiguraj svoje putovanje na vrijeme.
Napuni baterije jer čeka nas još jedna razigrana noć koju ćemo dugo pamtiti!

VAŽNO!
Prije samoga dolaska u klub zamolili bismo sve goste da budu odgovorni te da se pridržavaju mjera u našemu caffe baru Boogaloo, ali i izvan njega. Ne zaboravite da to radite zbog vas samih i vaših bližnjih. Dobili smo priliku doživjeti ponovno druženje stoga trebamo i dalje biti odgovorni kako bismo se što prije vratili u normalan clubbing. Molimo vas da ne dijelite svoje čaše s drugima i da prilikom kihanja/kašljanja prekrivate usta laktom. Svjesni smo kako naša kultura promovira širenje ljubavi i ujedinjenje, no molimo vas da održavate razmak koliko god možete. Nadamo se da će i ovo druženje biti uspješno te se zahvaljujemo na razumijevanju!