Perpetuum Jazzile u Lisinskom

Perpetuum Jazzile u Lisinskom

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Izbira sedeža

Način plačila:

Košarica

 • Trenutno nimaš vstopnic v košarici
 • ×

  Vstopnica: {{ cartItem.price}} HRK, Pristojbina: {{ cartItem.bookingFeePrice}} HRK

  x{{ cartItem.quantity }}
 • Klikni na mapo in izberi vstopnice
 • ×

  {{ cartItem.ticketType }}

  Položaj: {{ cartItem.label }}

  Vstopnica: {{ cartItem.price.toFixed(2)}} HRK, Pristojbina: {{ cartItem.bookingFeePrice.toFixed(2)}} HRK

Vstopnice:
{{baseTotal}} HRK
{{total_fee_quantity}}x Pristojbina :
{{customerFeeTotal}} HRK
Osnova:
{{baseTotal}} HRK
Popust:
-{{discount}} HRK
Skupaj:
{{shoppingBasketTotal}} HRK

Prosimo, ne puščaj praznih sedežev

O dogodku

Slovenska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile jedna je od najpoznatijih i  najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu, a u Zagreb stižu 08. studenog.

Omiljeni od kritike, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji I širokoj  paleti glazbenih žanrova koje pjevači stvaraju svojim glasovima, a među kojima se nalaze  – pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno I brojni drugi.  

Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi.

Na koncertima Perpetuum Jazzile, publika dobiva jedinstvenu glazbu, uz veliku dušu benda. Ovo nisu samo kreativni vokalni nastupi, koji su također privukli mnoge renomirane glazbenike širom svijeta, ali Perpetuum Jazzile su uvijek dali energiju i snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa.

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod utjecajem tadašnjeg umjetničkog redatelja Marka Tirana, koji je počeo sa grupom (pod imenom Gaudeamus) izvođenjem zahtjevnih jazz vokalnih ansambala.

Danas je Perpetuum Jazzile poznat kao najpopularniji vokalni orkestar na YouTube-u, gdje sa svim pjesmama (i pjesmom "Afrika" u prvom planu) već́ prelazi 50 miliona pregleda. Video snimci nagrađivanog Perpetuum Jazzile-a također su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka, a za uspjeh Afrike Viktor je dobio specijalna dostignuća u 2008. godini.

Perpetuum Jazzile nastupaju već godinama širom svijeta, no ponovo dolaze u ZAGREB:

“ Jako se radujemo da ponovno dolazimo u Zagreb i imamo priliku sa našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u KD V. Lisinski. Sigurni smo da će 8. studenog biti velika zabava za nas na pozornici  i za publiku. Dođite da uživamo i pjevamo zajedno“! - poručuju članovi Perpetuum Jazzile.

Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu same dvorane te je potpuno besplatno.

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Ta dogodek zahteva EU digitalno covid potrdilo Več podrobnosti

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča

Priporočena razdalja med obiskovalci je zagotovljena z usedanjem in / ali bar tabele

Priporočeni evidenca vseh obiskovalcev se vodi