Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

[ODPOVEDANO] Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

location-iconKINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Vračilo za vstopnice, kupljene prek www.entrio.hr, bo samodejno opravljeno najpozneje en mesec po načrtovanem začetku dogodka. Za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, je treba zahtevek za vračilo vložiti na spletni strani www.entrio.hr/refund, najpozneje en mesec po načrtovanem začetku prireditve.
Upoštevaj, da vračila za vstopnice, kupljene na prodajnem mestu, ni več mogoče pridobiti na prodajnem mestu!

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 29.03.2023. v KINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma

 KOMEDIJA ZA POKRETANJE I MOZGA I SRCA

 Pedja Bajović, pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar DOLAZI U ČAZMU!!

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru! Da je riječ o sjajnom komičaru potvrđeno je i na velikim svjetskim festivalima, svojevremeno ga na natjecanju svrstavši u društvo pet najboljih komičara svijeta. Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od  sociologije i filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji. Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine, ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom onašoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Život na ovom našem prostoru je neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ’S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), ’MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti! 

Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Ovo je predavanje o superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi sa biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o predstavi i komediji na: www.PedjaBajovic.com

https://www.youtube.com/@PedjaBajovic https://www.instagram.com/pedja.bajovic/ 

Deli dogodek: