PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek

PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek

location-iconDvorana Graditeljske škole Čakovec, Čakovec

PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za PARNI VALJAK & RADIO 105 - 30 nam je tek, 25.11.2023. v Dvorana Graditeljske škole Čakovec, Čakovec

Prije 30 godina pojavili smo se u eteru radijskih frekvencija i od tada je glazba naš život, stoga ćemo glazbom proslaviti naš tek 30. rođendan i to koncertom za pamćenje - jednog od najznačajnijih rock bendova u regiji – PARNOG VALJKA.

Sedam godina od posljednjeg koncerta i novo poglavlje za legendarni Parni valjak idealna je prilika da ih ponovo ugostimo u Čakovcu. Nakon što su krajem ožujka objavili novi autorski singl “Moja glava, moja pravila” te time potvrdili da nastavljaju dalje, Parni Valjak nastavlja koncerte na kojima im se pridružuje upravo Igor Drvenkar, talentirani pjevač s kojim su započeli ovo novo poglavlje.

Svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju, na pozornici ispred svoje publike. Vrhunska produkcija, svirka i spektakl koji pruža Parni valjak očekuje Vas 25.11.2023. od 20 sati u Sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Ulaznice su dostupne u prodaji putem sustava Entrio, po pretprodajnoj cijeni od 15 eura za early bird (limitirani broj ulaznica) te 20 eura za regularnu kategoriju. Na dan koncerta iznosit će 25 eura.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, moraju biti u pratnji roditelja.

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.