"Orašar"- Kazališna predstava za djecu

location-iconPOU "Đuro Arnold" - Kino Ivanec, Ivanec

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za "Orašar"- Kazališna predstava za djecu, 16.12.2023. v POU "Đuro Arnold" - Kino Ivanec, Ivanec

Klara je djevojčica koja oduvijek voli čitati bajke, a najdraža joj je Orašar. Riječ je o priči koja je smještena u vrijeme čarobnog prosinca, zapravo točno uoči Božića, i govori o pravom prijateljstvu i ljubavi. I naravno ono što je najzanimljivije je upravo to da se glavna junakinja zove Klara.

I baš kao Klara iz priče, i naša junakinja, djevojčica Klara, odluči napraviti predstavu o hrabrom vojniku, njegovoj borbi s miševima, a u svemu tome će joj pomoći (ili odmoći) njezina starija sestra Mara. Pogledajte duhovitu predstavu o pravim vrijednostima ali i uživajte sa svojom obitelji uz ovu predivnu priču koja je svojevrsni klasik koji se godinama u prosincu izvodi diljem svijeta.

Teskt: Katja Rabar

Režija: Majkl Mikolić

Kostimi: Valentina Ferlin – Živić

Scenski pokret: Katja Rabar

Izrada plakata: Alessia Vodopia

Igraju: Majkl Mikolić, Mathilde Vukosavljević, Vlatka Rubil / Gea Gallo

Uzrast: 3+

Trajanje predstave: 35 minuta

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.