Nova Runda Beer Bash / Koncert Jonathan

Nova Runda Beer Bash / Koncert Jonathan

location-iconNova Runda Brewery, Zabok

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Nova Runda Beer Bash / Koncert Jonathan, 16.07.2022. - 17.07.2022. v Nova Runda Brewery, Zabok

Početkom 2019. godine je krenula naša zagorska priča - projekt useljenja u vlastitu pivovaru nakon pet godina lutanja po tuđim halama i pogonima. Zabočka hala Zagorskog metalca je davala hintove da je baš ona TA koja će prihvatiti naše inox tankove na stalni rok i omogućiti nam kreiranje starih te novih zlatnih tekućina za uveseljavanje craft zajednice u Hrvatskoj, a i šire! Krajem te 2019. godine smo pokrenuli proizvodnu u Zaboku, ali nikako nismo imali priliku napraviti pravu zabavu useljenja. Stiglo je vrijeme da prekrižimo i taj task na TO-DO listi i to kako bolje, nego s proslavom rođendana naše pivovare!


Ovaj put nema ranog fajrunta kao na danima otvorenih vrata, ovo je konačno fešta za useljavanje koju smo čekali napraviti od početka naše zagorske ere. Ovo je naš rođendan, ali i Brewery Warming Party! Ništa više Covid i ostale prepreke, 16.07. je vrijeme za Beer Bash!!


Što vas očekuje?


Taproom unleashed


Idemo prvo na tekuće probleme - zauzeće svetih pipa u taproomu, znači svih dvadesetak pipa će puštati pivo, bit će brutalnih ekskluziva, nekih koje odležavaju i u burićima ;). Bit će piva gostujućih pivovara, ma nema šanse da će neki pivski stil falit. Na vama je samo da ne zaboravite osnovno pravilo - #LjudiPijteVode!


Gastronomski krijep


Za hranu će biti zadužen naš poznati guru kojeg ste sigurno upoznali ako ste pohodili X bar na Trešnjevci, a pogotovo ako ste nazočili našoj fešti zvanoj #BeerUPZG - e to, baš on, kreator onih pljeski ;)


Izložba


Unutar pogona će biti postavljena velika izložba pivskih etiketa. Uz galeriju pivskih etiketa ćete se brzo vratiti u prošlost, a bit će i Nova Runda etiketa koje čak ni mi više nemamo u posjedu.


Vođene ture


Zanimalo vas je čemu služe one nakupine inoxa u pivovari? Doživite kuhanje piva na najbolji mogući način - s čašom piva u ruci i vođenom turom po pivovari uz smaranje našeg profesionalnog osoblja.


Koncert Jonathan


Jedan od najboljih live bendova u Hrvata sastavljen od prekaljenih glazbenika i bliskih prijatelja. Postavu od samog početka čine vokal Zoran Badurina koji stiže iz nekadašnjih Saliona, bubnjar Branko Kovačić višegodišnji član Leta3, ritam-motor je benda Mlat i bivši gruver Saliona, Darko Petković, gitara i Nikica Jurjević, bas, dio su riječke pank legende, kultnih Pasa, a Tomislav Radinović svojevremeno je osvježio zvuk Mandrila.

Nastupni EP Jonathan u prvi plan je gurnuo singl "Maggie" koji je objavljen 2013. godine. Pjesma je odmah postala hit, a iako je, kao i ostatak materijala, otpjevana na engleskom zasigurno spada u jednu od najboljih rock pjesama ovog podneblja objavljenih u zadnjih nekoliko godina.

Hvalospjevi kritičara o samom singlu, nastavili su se i na objavu debitantskog albuma "Bliss" koji je objavljen u svibnju 2014. godine. Nakon uspjeha debitantskog albuma 2015. godine Jonathan izbacuju EP "Getting closer is keeping us apart", nakon čega je uslijedio rasprodani solo koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture te nominacija za Novog izvođača godine na 22. Porinu.

Da kvaliteta i konstantan rad donose rezultate, govori i činjenica da je 2015. godina bila označena mini turnejom s Editorsima. Na sam poziv velikana indie rocka Jonathan su zasvirali kao predgrupa na dijelu europske turneje.

Početkom svibnja 2016. bend je u eter pustio singl "Heaven" kao najavu novog izdanja, konceptualnog albuma od dva dijela, naziva "To Love Or To Hold". Prvi dio "To Love" je izašao početkom 2017. a drugi dio "To Hold" se očekuje krajem ove godine. Jonathan su obišli mnoge festivale i klubove, a posebno su ostali zapamćeni nastupi na Exitu, InMusicu, Pula Film Festivalu i Ferragosto Jamu .Uz nastupe na na Waves Festivalu u Beču I Bratislavi, u CuntRa la Kunsthureu u samom centru Graza, kao i na slovenskom izdanju Flow Festivala Jonathan polagano grade međunarodnu fan bazu.


Glazbeni Session by Uprava


Kako smo i najavili, nakon koncerta riječkih indie šmekera Jonathan ne prestaje veselje - uprava pokreće svoje glazbene jedinice te pušta najbolje presjeke svih glazbenih pravaca - od panka do crnih misa. Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 80 kuna.


Vidimo se 16.07. na Beer Bashu!!!

Deli dogodek: