Membrain Festival 2022

Membrain Festival 2022

Martinska, Šibenik

Vstopnice / storitve / izdelki Cena Količina
Festivalska Ulaznica Pretprodaja

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico


Akcija - Vzami 5, plačaj samo 4!
350.00 HRK
Festivalske Ulaznice Pretprodaja za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijede za sva četiri dana festivala i besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Vikend Ulaznica Pretprodaja

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

250.00 HRK
Vikend Ulaznice Pretprodaja za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijede za petak i subotu te besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Jednodnevna Ulaznica Pretprodaja

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

150.00 HRK
Jednodnevne Ulaznice Pretprodaja za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijede za jedan, bilo koji dan festivala, uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način plačila:

O dogodku

Kupi karte oz. vstopnice za Membrain Festival 2022, 04.08.2022. v Martinska, Šibenik

Membrain Festival glazbeni je projekt koji promovira nezavisnu, alternativnu elektroničku glazbu široke lepeze bas žanrova (DnB, Dubstep, Grime, Dub, Jungle, Minimal, Liquid, Garage…)

Sedmo izdanje Membrain festivala održat će od 4. do 7. kolovoza 2022. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal. Kroz četiri dana programa na više pozornica izmijenit će se čitav niz DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta koji će na moćnim DIY soundsystemima prezentirati najaktualnije trendove u svojim žanrovima.


Membrain Festival od početka za ciljeve ima promociju domaće elektroničke scene, njenih autora, Dj-eva, labela, promotora i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinira najbolje od underground bass glazbe iz europskih prijestolnica (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu.

Kroz Membrain Festival godišnje prođe oko 500 gostiju po večeri, u omjeru 70 na prema 30 u korist publike van Hrvatske. Uz bogat i raznolik glazbeni program, Membrain svim posjetiteljima pruža i besplatni kamp u zoni festivala koji se proteže gustom borovom šumom, dnevni program u obliku art&educated aktivnosti, kao i gastro ponudu domaćih pića i lokalne hrane.

Provjerite zašto se svi na Membrainu osjećamo kao jedna velika Familija <3

Upadaj na EVENT za više infosa!