Membrain Festival 2021

Membrain Festival 2021

Martinska, Šibenik

Naziv Cena Količina
Festivalska ulaznica

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico


Akcija - Vzami 5, plačaj samo 4!
300.00 HRK
Festivalska ulaznica po pretprodajnoj cijeni za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijedi za sva četiri dana festivala i besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Vikend ulaznica

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico


Akcija - Vzami 5, plačaj samo 4!
220.00 HRK
Vikend ulaznica po pretprodajnoj cijeni za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijedi za petak i subotu te besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Dnevna ulaznica

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico


Akcija - Vzami 5, plačaj samo 4!
140.00 HRK
Dnevna ulaznica po pretprodajnoj cijeni za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijedi za jedan dan festivala po izboru uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Potrdi

{{promoCodeMessage}}

Način plačila:

O dogodku

Membrain Festival glazbeni je festival koji promovira nezavisnu, alternativnu elektroničku glazbu široke lepeze bas žanrova (DnB, Dubstep, Grime, Dub, Jungle, Minimal, Liquid, Garage…)

Šesto izdanje Membrain festivala održat će od od 5. do 8. kolovoza 2021. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal. Kroz četiri dana programa na tri bine izmijenit će se preko 80 DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta koji će na moćnim DIY soundsystemima prezentirati najaktualnije trendove u svojim žanrovima.


Membrain Festival od početka za ciljeve ima promociju domaće elektroničke scene, njenih autora, Dj-eva, labela, promotora i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinira najbolje od underground bass glazbe iz europskih prijestolnica (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu.

Kroz Membrain Festival godišnje prođe oko 500 gostiju po večeri, u omjeru 70 na prema 30 u korist publike van Hrvatske. Uz bogat i raznolik glazbeni program, Membrain svim posjetiteljima pruža i besplatni kamp u zoni festivala koji se proteže gustom borovom šumom, dnevni program u obliku art&educated aktivnosti, kao i gastro ponudu domaćih pića i lokalne hrane.

Provjerite zašto se svi na Membrainu osjećamo kao jedna velika Familija.

Upadaj na EVENT za više infosa!

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Dogodek se izvaja na zmanjšano kapaciteto 50%

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča

Na prizorišču je mogoče kupiti masko za obraz

Priporočeni evidenca vseh obiskovalcev se vodi