Matija Cvek & The Funkensteins

Matija Cvek & The Funkensteins

location-iconDom Sportova Zagreb, Zagreb

Matija Cvek & The Funkensteins

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Matija Cvek & The Funkensteins, 02.12.2022. v Dom Sportova Zagreb, Zagreb

Datum i vrijeme: 02.12.2022. 20:00

Lokacija: Dom Sportova / Mala dvorana

Cijena ulaznice: 90/100/120kn

 

Matija Cvek & The Funkensteins

Matija Cvek glazbenik je čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Polovicom travnja prošle godine izdao je svoj debitantski album "Izbirljivo i slučajno" koji se već u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma, a izvrsne recenzije glazbenih kritičara i dalje pristižu. Veliki skok u Matijinoj profesionalnoj karijeri krenuo je nakon što je izdao prvi singl, pjesmu “Visine”, koja je postala veliki YouTube HIT u Hrvatskoj sa skoro 2 milijuna pregleda. Nakon “Visina” nastavio je nizati hit do hita poput brze, pop-funk pjesme “Praviš me ludim” koja je osvojila radijske postaje diljem Hrvatske, funk pjesma “Probudi se” koju je napravio u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem, članovima popularne hip hop grupe TBF, pop swing balada “Ako nađem nekoga” napisana za crtani film “Korgi”, “Nasloni se”  suradnja s Matijom Dedićem. S pjesmom "Ptice" osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu, a trenutni hit u suradnji s Eni Jurišić "Trebaš li me" ne silazi s top ljestvica. 

Ovo je svakako njegova godina jer i dalje niže nagrade; na nedavno održanoj svečanoj dodjeli najveće hrvatske glazbene nagrade, Porin, osvojio je dva kipića - onog za najbolji pop album te Porina za najbolju mušku izvedbu za pjesmu "Ptice".

Matiju Cveka odlikuju iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa svojim bandom The Funkensteins s kojima izvodi kako autorske pjesme tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona…

ULAZNICE: Ograničen broj Early bird ulaznica po cijeni od 90 kn, nakon toga regularna cijena ulaznica će biti 100kn, na dan koncerta 120kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su odgovarajuća mjesta. Za preuzimanje ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu [email protected].

Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.

Ulaz za koncert  obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi, a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno Doma sportova.

Organizator koncerta je Camerata Ragusina.

Deli dogodek: