MATIJA CVEK & ADI ŠOŠE / Kula Kamerlengo (Trogir) 21.07.

MATIJA CVEK & ADI ŠOŠE / Kula Kamerlengo (Trogir) 21.07.

location-iconKula Kamerlengo, Trogir

MATIJA CVEK & ADI ŠOŠE / Kula Kamerlengo (Trogir) 21.07.

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MATIJA CVEK & ADI ŠOŠE / Kula Kamerlengo (Trogir) 21.07., 21.07.2023. - 22.07.2023. v Kula Kamerlengo, Trogir

Matija Cvek & The Funkensteins i Adi Šoše predvodnici su nove generacije mladih glazbenika, a prvi zajednički koncert održat će u Trogiru 21. srpnja u srednjovjekovnoj Kuli Kamerlengo.

Neki od najvećih hitova Matije Cveka su pjesme "Visine”, “Praviš me ludim”, “Probudi se”, “Ako nađem nekoga” i “Nasloni se”. S pjesmom "Ptice" osvojio je prvo mjesto na Zagrebačkom festivalu, a prošlogodišnji hit nastao u suradnji s Eni Jurišić, "Trebaš li me" ne silazi s top ljestvica i na YouTube-u bilježi gotovo 7 milijuna pregleda. Osvojio je i najveće hrvatsko glazbeno priznanje, pet nagrada Porin - 2022. za najbolji pop album i mušku izvedbu te 2023. za pjesmu godine, vokalnu suradnju i video broj.

Mnogi su se pitali tko je talentirani mladić koji je u HRT-ovoj “A strani” pjesmom “Kuća puna naroda” oduševio hrvatsku publiku. Danas je Adi Šoše jedan od najtraženijih mladih glazbenika. Hitovi mostarskog slavuja “Šteta, zar ne?”, “Nije lako biti ja”, “Ne dam te”, “Od jeseni do proljeća”, “Pusto ostrvo” te obrade poznatih hitova oduševljavaju publiku diljem regije.

Koncert je stajaćeg karaktera i nisu dostupna sjedeća mjesta. Ulaz se otvara u 20.30 h, a početak koncerta je oko 21.00 h.

Rezervacije visokih barskih stolova za do 6 osoba primaju se u inbox Instagram stranice @tinel.koncerti te WhatsApp porukom na 0989652509 uz uvjet kupnje boce žestokog pića ili dvije boce vina.

Deli dogodek: