MANIFEST CRNILA - KONCERT - INFEST (Srbija) i PRATER (Hrvatska)

MANIFEST CRNILA - KONCERT - INFEST (Srbija) i PRATER (Hrvatska)

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za MANIFEST CRNILA - KONCERT - INFEST (Srbija) i PRATER (Hrvatska), 14.12.2023. v Klub Močvara, Zagreb

Kraj godine se bliži, sve je hladnije i hladnije. Crnilo je taman dostiglo svoj vrhunac. Bespuća pakla samo što nisu otvorila svoja vrata kako bi vas još jedom zagrlila u fantazamgoriji užasa. Ovo je naše zadnje ukazanje za gotovo minulu sezonu. Bila je intenzivna i gubili smo se raznim predjelima mračne glazbe. Mrzili smo loše izme i slavili one dobre. Stoga, ove mračne noći pođimo daleko, jer u goste će nam stići:

KONCERT

INFEST

death thrash metal, Srbija

PRATER

speed metal, Zagreb

INFEST su nastali sad već davne 2002. godine u maloj Jagodini iz koje svoj bitak potom sele u Beograd. Bez prestanka i uz predan rad, bend gradi svoj kult diljem podzemnih kanala i iza njih je 15 turneja, svirke na svim bitnijim festivalima i hrpe koncerata. Njihov je moto cesta i time pravilom će se vratiti i u Zagreb, gdje su nas na istom mjestu razdrmali 2019. U međuvremenu, bend je izdao zadnji dugosvirajući „Psychosis“ koji se sjajno referira na sadašnje stanje koje nas okružuje. Ipak, da sve ne ostane na psihozi, momci će prošetati kroz sve faze karijere i još jednom glave će padati u onom krajnje pozitivnom formatu mosh pita. Otvarali su i pojeli ispred sebe mnoge junake žanra poput Sinitera, Immolationa, Keep Of Kalessin... Stoga, poželimo im sretan povratak u tminu Močvare!
https://infestbeograd.bandcamp.com
https://www.facebook.com/infest.serbia  

PRATER su novopečeni speed metalci koji sami sebi vole tepati da sviraju jednu krajnje uvrnutu inačicu žanra kojoj pristupaju skroz antimelodično. U prijevodu prže te solaže, vrište na sve i svakoga, divljaju na bini i ne misle stati jer su tek krenuli. Svoje su umijeće pokazali po raznim plejsevima Zagreba i okolice, a u Močvari još nisu imali prilike razarati. No, ništa zato, ovdje su da isprave nepravdu.
https://instagram.com/prater.official

Satnica:
Vrata: 20:00
PRATER: 21.00 – 21.45
INFEST 22.00 – 23.00

Manifest Crnila: https://mochvara.hr/manifest-crnila/
Močvara: https://mochvara.hr
Cijene pića: bit.ly/mochvara-cjenik

Deli dogodek: