Konferencija Poduzetnički mindset 2023.

Konferencija Poduzetnički mindset 2023.

location-iconHrvatsko narodno kazalište (HNK) u Zagrebu, Zagreb

Konferencija Poduzetnički mindset 2023.

O dogodku

Prijavi se za Konferencija Poduzetnički mindset 2023., 10.10.2023. v Hrvatsko narodno kazalište (HNK) u Zagrebu, Zagreb

PODUZETNIČKI MINDSET 2023. – ZEMLJA PRILIKA

Može li se u Hrvatskoj uspjeti? Može li taj uspjeh prijeći granice naše zemlje? 10. listopada 2023. na „daskama koje život znače“, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, dokazat ćemo vam da je Hrvatska zemlja prilika – ali samo ako ste ustrajni i otporni, neslomljivi i nezaustavljivi, inspirativni i inovativni, produktivni i konzistentni, pozitivni, kreativni, hrabri i odlučni!

Da se u Lijepoj Našoj isplati sanjati velike snove te da se ovdje definitivno može uspjeti, dokazat će nam inspirativni govornici pete konferencije Poduzetnički mindset – lideri, vizionari, iznimni šampioni koji žive među nama i koji mogu biti uzori svima, osobito mladima kojima planiramo ostaviti ovaj svijet. Hrvatska je, naime, prepuna izvanrednih primjera poduzetničkog mindseta, inače globalno raširenog i toliko potrebnog načina razmišljanja, koji je uvijek konstruktivan, inovativan, fokusiran na stvaranje i kreativnost.

Kao i dosad, u programu konferencije spajamo naoko nespojive – ljude iz svijeta biznisa, šou-biznisa, glazbe, glume, mode, umjetnosti, arhitekture, ekonomije, marketinga, financija, zdravstva, sporta, odabrane vizionare koji uvijek koračaju ispred svoga vremena, one koji su u Hrvatskoj ostvarili svoje snove i koji naše društvo neumorno guraju naprijed.

 

 

Na ovogodišnjem festivalu poduzetništva u Hrvatskom narodnom kazalištu ima mjesta za samo 500 ljudi, stoga što prije osigurajte svoje ulaznice!

ZAŠTO NIPOŠTO NE SMIJETE PROPUSTITI OVU KONFERENCIJU?

1/ OKUPLJAMO NAJUSPJEŠNIJE HRVATSKE PODUZETNIKE

PROGRAM:

Operna arija: Prvak opere HNK Zagreb Ljubomir Puškarić

Pozdravna riječ organizatora: Ognjen Bagatin / Medijska platforma Poduzetnik

Keynote: Zemlja poduzetništva - Berislav Horvat / EY Hrvatska

Keynote: Zemlja obrazovanja - Hrvoje Balen / Algebra

Panel: Zemlja proizvodnje - Barbara Vuković / Metal Product, Zvonimir Viduka / Altpro i Markica Stanušić / Ancona Grupa

Panel: Zemlja obiteljskog biznisa -  Nikica Gabrić / Svjetlost, Danko Bačelić / Bačelić i Anita Lacmanović / SAP (moderatorica)

Keynote: Zemlja poduzetnica - Mirjana Mikulec / Mirjana Mikulec Interijeri

Keynote: Zemlja prilika - Vjekoslav Majetić / DOK-ING

1:1 – Zemlja fintecha - Hrvoje Ćosić / Aircash & Hrvoje Balen / Algebra

1:1 – Zemlja zlatnika - Bojan Pravica / Elementum & Maruša Stamać (moderatorica)

NETWORKING PAUZA - FOYER HNK, coffee break

Riječ domaćina: Iva Hraste Sočo, intendantica HNK

Panel: Zemlja IT revolucije - Martin Morava / Devot, Dimitrije Trbović / Neostar i Boris Sesar / Gamepires & Aco Momčilović / Global Ethics AI (moderator)

Keynote: Zemlja zabave - Joe Bašić / MPG

Panel: Zemlja muzeja - Tomislav Pamuković i Roko Živković / Muzej iluzija & Ana Radišić (moderatorica)

Panel: Zemlja poslovne inteligencije - Anita Cvetić Oreščanin, Lidija Karaga i Slađana Krpić / Poslovna inteligencija & Saša Cvetojević / MBE (moderator)

Keynote: Zemlja sporta - Ivica Tucak i Goran Ivanišević, sportski velikani / Damjan Rudež (moderator)

A1 Hrvatska Zemlja komunikacije - Danijel Šimić / A1

Najava: Zemlja za Weekend - Tomo Ricov i Boris Kovaček / Pepermint

Najava: Zemlja prodajnog mindseta - Vedran Sorić & Saša Tenodi / Prodajni mindset

Closing: Zemlja zelenog mindseta - Jadranka Boban Pejić / Biovega grupa

 

 

2/ INSPIRIRAMO

Naša je agenda otpočetka jasna – poduzetnike želimo učiniti liderima društva! Poduzetnikov projektni tim, zajedno s programskim partnerom EY Hrvatska, nikada se neće umoriti u isticanju pravih primjera liderstva, vizionarstva i poduzetništva, iznimnih šampiona koji žive među nama i koji mogu biti uzori svima, osobito mladima kojima planiramo ostaviti ovaj svijet. Želja nam je potaknuti ljude da ostvaruju svoje snove bez straha od pogrešaka ili neuspjeha, motivirati pojedince, brendove i tvrtke na međusobnu suradnju bez straha od konkurencije, ujedinjavati ljude po sličnosti i zajedničkome mindsetu, podizati svijest o društveno odgovornom poduzetništvu i zelenoj tranziciji te podizati vidljivost pozitivnim poduzetničkim pričama koje čine razliku u društvu.

 

 

3/ POVEZUJEMO

Sudjelovanje na ovoj inspirativnoj konferenciji prilika je za povezivanje s vrhunskim poduzetnicima, onima čije inovacije i strast preobražavaju svijet oko nas. Podijelite s drugima svoje priče i otvorite vrata suradnjama koje mogu oblikovati vašu budućnost. Izgradite trajne veze i osjetite što Zemlja prilika može ponuditi onima koji su ustrajni, nezaustavljivi, produktivni, hrabri i odlučni!  

 

 

KAKO NAM JE BILO NA PROŠLOGODIŠNJOJ KONFERENCIJI U LAUBI?

 

 

Deli dogodek: