Konferencija - Investiranje ili aktivno trgovanje?

Konferencija - Investiranje ili aktivno trgovanje?

location-iconHotel International, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Early bird

1.50 EUR

Ulaznica s popustom

25.50 EUR

Ulaznica s popustom

Vstopnice:

0.00 EUR

x Pristojbina :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Opomba: v kolikor je promocijska koda za popust veljavna, bo popust viden v naslednjem koraku

O dogodku

Prijavi se za Konferencija - Investiranje ili aktivno trgovanje?, 18.05.2024. v Hotel International, Zagreb

Konferencija pod nazivom Investiranje  ili aktivno trgovanje? u organizaciji edukacijskog portala www.abcdtrading.com  uvodi vas u svijet aktivnog trgovanja kroz četiri predavanja:

1.       Kako postići konzistentnost u dnevnom trgovanju pomoću alata Tehničke analize? - Zdenko Grđan

2.       Investiranje ili aktivno trgovanje? - Miroslav Gnjatović

3.       Pregled financijskih tržišta i pozicioniranje uz jednostavne trgovačke strategije  - Ivica Matić

4.       Equiti (predstavljanje tvrtke) – Filip Al Ahmed

Predavanjima će biti obuhvaćeni razni aspekti aktivnog trgovanja koji vam mogu poslužiti kao polazišna točka ukoliko razmišljate o prebacivanju iz pasivnog u aktivno trgovanje. Da biste mogli aktivno sudjelovati u kreiranju trgovačkih strategija potrebno vam je znanje i određeno iskustvo jer su uvjeti na tržištu vrlo složeni, a rizici veliki. Ključ profitabilnosti leži u pravilnom shvaćanju rizika i upravljanju istim.

Predavanja su namijenjena svima koji žele iz prve ruke saznati kako se uključiti u aktivno trgovanje sa raznim financijskim instrumentima – valute, dionice, robe i kripto valute. Bogato iskustvo predavača koji su dugogodišnji trgovci pomoći će vam da shvatite koje prednosti, a koje zamke donosi aktivno trgovanje. Prvim predavanjem pokušat ćemo demistificirati riječ konzistenost u dnevnom trgovanju, odnosno kako pobijediti godišnji prinos ETF-a na dionički Indeks S&P 500 i u tome biti konzistentan. Kroz drugo predavanje planiramo vam pokazati koja je osnovna razlika između investiranja (štednje) i aktivnog trgovanja, te koje su vam mogućnosti dostupne za ulazak u aktivno trgovanje. Trećim predavanjem napraviti ćemo aktualni pregled trendova na financijskim tržištima sa uvodom u primjenu jednostavnih trgovačkih strategija. Za kraj konferencije ostavili smo predstavljanje brokerske tvrtke Equiti koja u ponudi ima vrlo široki spektar instrumenata za trgovanje. Nakon svakog predavanja sudionici će moći postavljati pitanja predavačima vezana uz temu. Ne propustite jedinstvenu priliku i upoznajte svijet aktivnog trgovanja iz perspektive trgovaca sa preko 40 godina iskustva!

Deli dogodek: