Koncert

Koncert "Vlatko Stefanovski & V3 trio" @Šibenik

Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

Naziv Cena Količina
Slobodno sjednje

Pristojbina za izdajo vstopnic: 5.00 HRK na vstopnico

150.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK
Osnova
Popust
Vstopnice: 0.00 HRK
x Pristojbina : 0.00 HRK
Skupaj:
0.00 HRK

Način plačila:

O dogodku

LEGENDARNI VLATKO STEFANOVSKI I V3 TRIO
KREĆU NA LJETNU TURNEJU PO JADRANU !
 
09.07.2021. u 21h- Kula Kamerlengo, TROGIR
10.07.2021. u 21h -Tvrđava sv. Mihovila, ŠIBENIK
11.07.2021. u 21h- Ljetno kino, SUPETAR


Ako si želite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite 10. srpnja 2021. u 21 sat na Tvrđavu sv. Mihovila na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria.
Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru.Vlatko Stefanovski,kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka.U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima. Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3 koji Vas upravo i očekuje u Šibeniku .
Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici tvrđave. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari  poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a,  stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.
Pridružite nam se 10. srpnja u Šibeniku te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije !

 

COVID-19 varnostni ukrepi

COVID-19

Dogodek se izvaja na zmanjšano kapaciteto 60%

Dezinfekcijska sredstva so na voljo na vhodu in znotraj prizorišča

Priporočena razdalja med obiskovalci je zagotovljena z usedanjem in / ali bar tabele

Priporočeni evidenca vseh obiskovalcev se vodi